Prijava

Због неке нерегуларне националистичке и милитаристичке организације која служи у интересу владајуће структуре?

Chicha drazha 93 je balavac koji misli da je uvatio boga za muda jer je upisao fakultet I procitao dve skripte.

Faza, plocice.

Otkrio si toplu vodu. Ne znam zašto se liberali smatraju pičkicama, kada imaju muda da kažu ono što misle, za razliku od nacionalista koji govore ono što je ljadžama drago. To mi ostala enigma do danas.

Nikad nisam vidio da neki narod pati toliko za delom zemlje koji je jednostavno odlučio da se odvoji, da li bi tako reagovali Španci u slučaju Katalonije? Hmm ne baš

Не знам озбиљно на коју организацију мислиш

Prema Bosancima uvek sam boleciv, realno ljudi I nisu imali preterane sanse. Ovaj deo gore Posavina, to ajde I nekako, ali ovo dole ukljucujuci Bijeljinu sacuvaj me I sakloni. To je raslo na golfu dvojci I Zvezda srpski klub, petarde se bacaju dobar deo zime I slicno.

Pa kad imas predsednika koji na pitanje novinara odgovara sa sta to tebe interesuje o cemu da govorimo.

Kakve veze bosanci imaju sa ovim sada ne razumem, ko je bosanac?

Romanija ili ovaj Samopotapam, ja samo mešam ekavicu i ijekavicu al nisam bosanac o.O

Čekajte, ako su Bosanci, odn. Muslimani zapravo Srbi, zašto onda Srbi iz BiH ne vole naziv "Bosanac"? Ili su u pitanju ipak kompleksi pa Srbi iz BiH žele biti veći katolik od Pape? Pre će biti ovo drugo.

Pa i kinezi su srbi ali to ne priznaju iz jednako nejasnog razloga :(

Meni nije jasno zašto Srbima smeta što je Edison ukrao Tesline izume kada su obojica Srbi? Ja mislim da su se ipak dogovorili jer ne bi nikada Srbin od Srbina ukrao ništa.

Čekajte, ako su Bosanci, odn. Muslimani zapravo Srbi, zašto onda Srbi iz BiH ne vole naziv "Bosanac"? Ili su u pitanju ipak kompleksi pa Srbi iz BiH žele biti veći katolik od Pape? Pre će biti ovo drugo.

Нису ту корени скори. Срби у БиХ се боје стварања босанске нације, што и није неоправдано ако се има у виду скорија прошлост региона. А и Срби у другим крајевима су намерно одбијали да користе друга имена управо ради спречавања асимилације, попут зринске компаније у Војној граници која је одбијала да се назове Илирима. Можда делује смешно, али има логике (видети више под "Бошњаци" у "Санџаку").

Јел мислите су Немањићи до јаја одрађена серија?

NEMANJICI ?!?!Šta misliš da uradiš CT glave?

Međi je ođe mjesto, a ti budi šta oćeš

Nemanjici sterilna serija bas... gotivim srednjovjekovne filmove i serije..juce sam gledao epizodu nemanjica i sto neko rece izgleda kao dokumentarac neki...

NEMANJICI ?!?!Šta misliš da uradiš CT glave?

Ako se dobro secam trisa se lozi na vitezove tj. ide na viteske igre i te fore oblace se u oklope i slicni bdsm fetisi pa ne mozes ga uzeti za ozbiljno ovde

Kolko sam vidio, očajna je gluma u Nemanjićima, skoro svi glumci izgledaju k'o da čitaju tekst odnekle iza kamere i ne trude se da ga pročitaju kako treba. Bukvalno bi srednjoškolska predstava imala više emocije i duše od ove serije.

Saake, što se Tesle i Edisona tiče, tu se može pričati nadugo i naširoko o krađi izuma i zajebavanju al činjenica je da je Edison bio biznismen a Tesla inovator. Kad skapiraš u čemu je zapravo razlika, skapiraćeš praktično i šta se tamo dešavalo.