Prijava

Да би носио шешир мораш да имаш дојајајну главу. Људи то данас једноставно немају или превише воле своју фризуру да би носили било шта на глави. Е сад нек ми неко објасни што се десило ово са главама. Иначе ко има расну главу нек фура капу, изгледаће много боље него да само буде глават.

sesiri danas izgledaju mnogoo fegetski, u odnosu na one gangsterske iz pedesetih....

sesiri danas izgledaju mnogoo fegetski, u odnosu na one gangsterske iz pedesetih....

To, plus što se kombinuju sa nekom odjećom koja je da te Bog mili sačuva. Pokušaću da iskopam neku sliku tog "modernog" stila, dečka iz evropskih diskoteka. Nabijem ga na kurac.

превише воле своју фризуру да би носили било шта на глави.

Objasnio čovek!

http://blog.myfdb.com/wp-content/uploads/2011/03/Picture-1112.png

Evo ga, na ovaj fazon. Kako me ovo iritira, a sad se svi lože na ovo.

е ово је поприлично занимљиво, и мене је увијек занимало. поготово зато што сам одрасла у убјеђењу да је (мушки) шешир маст хев. мој деда и његова три брата су вазда носили шешире, и то оне класичне, не беретке и те муње, и то до смрти (до деведесетих, односно до дв'је'иљадитих, како се коме задесило), па ми је било крајње необично да их други људи не носе.

неко рече да је то неки буржоаски симбол, али јбт о каквој буржоазији причамо у титиној југославији (ако говоримо о нашим условима)? даклем није било тада необично илити забрањено. што се тиче ситуације у свијету - то тек неам појма што је изумрло. штета.

сад, послије рпе година које су протекле од изумирања шешира, вјероватно би ми било необично да их почнем виђати на људима, али и на то бих се брзо навикла. ко и сви ми.

што се тиче изумирања шешира на женским главуџама - вјерујем да је то због фризура, тј. њиховог одржавања, још тамо од шездесетих. било би ми врло чудно да их видим по граду, али ок је да их носимо бар на плажи. ко зна, можда почнемо и свакодневно. мада ја не бих, смара ме да имам ишта на глави, чак и шнале, једино реп што могу да завежем и то је то. али никад не реци никад, јбг.

По овом времену нема шансе да носам кожни мантил и шешир, много вруће...

Шешир фурам искључиво када идем да пецам. Сламени шешир. То је то.
http://www.navidiku.rs/magazin/wp-content/uploads/2011/02/garavi-sokak1.jpg
Он га не скида.

i ja imam 'vaki kao uskok. nosim ga naopako, dobro mi stoji.

EDIT: Mada nije bas takav, ovaj je potpuno podvrnut otpozadi, tj. meni to dodje napred.

шта сад, као сви носе шешире увијек? немојте зајебават.

ja ga ne nosim, 3 puta sam ga stavio. samo sam rekao sam da ga imam :)

шта сад, као сви носе шешире увијек? немојте зајебават.

Ја кренуо да носам кад сам се обријао на ћелаво и пустио браду, кад крене јесен обавезна ће да ми буде гардероба за факс...

Кад будем деда нећу скидати шешир са главе.

Duče

Кад будем деда нећу скидати шешир са главе.

+21321321
Осим ако се моје мишљење не промијени у наредних педесетак година , иначе људи нису престали да носе шешире , барем не у потпуности. АКо погледате који тениски меч и сами ћете се увјерити.

Ти шешири су део стајлинга, данашњи стајлинг се све више и више своди на аир макс, трешу и качкет...

Ја баш планирам да набавим неки шешир, леп, пуфничаст, али пристојан. Волим шешире, а и лепо ми стоје. То јест, свима лепо стоје само то људи не примећују.

И да, некако брада и бркови иду уз шешир лоло.