Јацка, па ако је теби шешир до јаја, онда га слободно носи, а сигуран сам да га носиш једном у 6 месеци, да би могла касније да кажеш да волиш шешире :)
Па нема ни нормалног избора, јер су сви произвођачи шешира баталили џаб.
А ја то не носим, јер реално, нећу да испаднем кретен и да ме сви гледају по улици, шта је овом човеку. Јесте да неће да ми запамте фацу и да ме следећи пут препознају, ал јесте блам :)
Не рече ми колко често носиш шешире? :)
И где их набављаш? Ако су Кинези, то се не рачуна...
Дајте људи, па ко овде продаје маглу да носи шешире? Ја се не сећам да сам видео некога да носи шешир, а да је млађи чоек. Неке старије жене (да не кажем бабе) и деде, то ок.
Ja bih ih rado nosila, ali mi nikako ne stoje...
Oduševim se kad vidim nekoga da ih nosi, totalno su mi zanimljivi.
Vremena se menjaju, više nije uobičajeno ni da žene nose suknje i 'aljine, šta onda reći za šešire.
Ali, sve se ponovo vraća u modu, nosiće se ponovo šeširići :)
Некада су капе носили само слободни људи, а слуге и робови нису смели. Капа је била знак достојанства: Има она народна о шеширу: носо би га ал ми не да госо (газда) мој. Јадан слуга, није смео да носи шешир. У последње време све су нас уштројили, пацификовали, сви смо слуге, па нам ето ни шешири не требају.
Капе и шешири ми се гаде, не носим то њесра. Капуљача кева. И качкети ми иду на курац. Не носи се више јер је превазиђено, а и људски род је скапирао колико су накарадно изгледали наши претходници који су фурали шешире. Шешири МИНУС!
Ukoliko ne pada kiša ili ne duva vetar, nema ga objektivne potrebe nositi. Kao kišobran nositi otvoren kada ne pada kiša. Isto mi.
Koj ce ti kurac po vetru? Samo da ga moras drzati da ti ne odleti. Sesir je zbog sunca.
Јацка, па ако је теби шешир до јаја, онда га слободно носи, а сигуран сам да га носиш једном у 6 месеци, да би могла касније да кажеш да волиш шешире :)
Па нема ни нормалног избора, јер су сви произвођачи шешира баталили џаб.
А ја то не носим, јер реално, нећу да испаднем кретен и да ме сви гледају по улици, шта је овом човеку. Јесте да неће да ми запамте фацу и да ме следећи пут препознају, ал јесте блам :)
Pa ako je za kišu eto ti praktične primene. Takođe kad je hladno, takođe kad je jako sunce.
Murinjo, kapa k'o kapa, samo čvrstog oblika. A ti nemoj, niko te ne tera...
Не рече ми колко често носиш шешире? :)
И где их набављаш? Ако су Кинези, то се не рачуна...
Дајте људи, па ко овде продаје маглу да носи шешире? Ја се не сећам да сам видео некога да носи шешир, а да је млађи чоек. Неке старије жене (да не кажем бабе) и деде, то ок.
Šešir sa kratkim obodom može biti koristan u svim godišnjim dobima, naravno ukoliko ne patiš od toga šta će govedina u okolini misliti o tebi.
Sad mi proguta post. Rekoh, jacka, pa što kišobran ne nosiš stalno kada je i on praktičan? Ili nosiš? Mislim, služeći se tvojom logikom.
Jednom u šest meseci.
Lol.
Jednom u šest meseci.
Тако сам и мислио...
Је л се ово убраја у шешир?
http://www.delijeshop.com/user/include/delije/images/items/sesir_delije.jpg
Jednostavno nisu više fensi. To je kao da pitaš zašto ljudi više ne jašu konje.
Aхахах! :))
Не јашу коње зато што коњи нису више фенси?
Trol, i to providan i glup.
Ja bih ih rado nosila, ali mi nikako ne stoje...
Oduševim se kad vidim nekoga da ih nosi, totalno su mi zanimljivi.
Vremena se menjaju, više nije uobičajeno ni da žene nose suknje i 'aljine, šta onda reći za šešire.
Ali, sve se ponovo vraća u modu, nosiće se ponovo šeširići :)
Некада су капе носили само слободни људи, а слуге и робови нису смели. Капа је била знак достојанства: Има она народна о шеширу: носо би га ал ми не да госо (газда) мој. Јадан слуга, није смео да носи шешир. У последње време све су нас уштројили, пацификовали, сви смо слуге, па нам ето ни шешири не требају.
http://1.bp.blogspot.com/_Dov5-laF2Zg/TDeVRXCKhKI/AAAAAAAABl0/WBBfWIJpR_4/s1600/john+wayne.jpg Ovo je već šmekerski.
http://glamourchick.files.wordpress.com/2010/04/woman-hat.jpg
Капе и шешири ми се гаде, не носим то њесра. Капуљача кева. И качкети ми иду на курац. Не носи се више јер је превазиђено, а и људски род је скапирао колико су накарадно изгледали наши претходници који су фурали шешире. Шешири МИНУС!
Ne, nego zato što su prevaziđeni. Baš kao i šeširi.
+1
Meni šeširi jebu , ipak sam ja detektiv , a jebeš detektiva bez kape i šešira.
A kauboji bez šešira ?
http://img.whynotgif.com/cowboy/cowboy-10.gif
Ne ide..