Rock Muzika

1. Da otvorimo i neku muzicku temu...
    Koji su vasi omiljeni rock muzicari, sta volite, sta mrzite kod rock muzike, sve sto se tice rock muzike!!!

2. Мориконе баш и није рок, ал да је најбољи, то је истина.

3. Mrzim da se slažem :)
    Al jeste najbolji :D

4. Ma znam da nije rock, al morala sam, chovjek je bog...
    Dolazi u Bg 14.07.2009. ne mogu dochekati...

5. Kotrljajuće kamenje ;) Stariji su od mog ćaleta i još uvek drmaju, i ne samo to, nego nikako ne mogu da zamislim ćaleta kako 2 sata skače po bini i maše kukovima. Nešto bi iščašio već posle prve pesme. A od njih posebno volim "I miss You".

Od domaćih rokera:Džoni, Čorba, Milan Mladenović, VIŠE ZBOG TEKSTOVA NEGO ZBOG SVIRKE.

Super mi je i mađarska grupa Omega. Cenim kad neko tako dugo ostane dosledan sebi. čak su i Cepelini jednu pesmu obradili od njih.

6. bora djordjevic je kralj.

7. cudo nije iron maiden... :)

8. Al pesma Pritty women od Roya Orbinsona je vrh...bes neki dan sam gledao i spot...Covjek nosi teglare s dioptrjom +897...hehhe...a jesu on i ekipa legende...

9. vise volim preradu te pesme od Van Halen...
    Jao kako je izasao dobar album od jazzkantine, preradili su sve rock hitove... Van Halen- Ain't talknin' 'bout love, Jump
    Aerosmith- Walk This Way
    ACDC- Back in Black, Highway to hell, Hells Bells
    Metallica- Nothing Else Matters
    I na kraju: DEEP PURPLE-SMOKE ON THE WATER

10. U pravu si, Brankaja. Odlična pesma, ali nikada se nisam mogla naterati da pogledam istoimeni film:( Čim vidim onoga Gira nešto mi dođe kao slabo.

Jedna od boljih pesama iz neke bliže epohe mi je "Just because You feel good" od Skunk Anansie.Jako mi se sviđa i njen vokal i imidž:)

Pa i Đula je napravio super album. " Spisak razloga" je pesma skroz po mom ukusu.

11. Jeste, "Spisak razloga" je bas gotivna pesma.

12. Dobar je celi album nema sta...al dobro van gog je klasika...uvek su bili dobri i osali...jbg

13. slika=http://www.suzyreed.com/jimi_hendrix.png
    Jimi Hendrix

Kralj, iako svira blues, zasluzhuje da bude ove!!!

14. A da dodas i SCORPIONS-e? Ili Janis da se negde progura...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.