Prijava

H.I.M.,Rammstein,Green Day,Sabaton,Killswitch Engage

Volim Guns & Roses, a od domaćih mi je Čorba ipak najviše prirastao srcu.
Bitlsi su mi takođe vrh, ali mi oni više dođu kao "rock and roll", a ne "rok" u današnjem smislu, a u kasnijim albumima su bili na granici između popa, roka i psihodelije.

1. Jimmi Hendrix
2. Od starih: Yes, Led Zep, , AC/DC, (po meni najcistiji rok - sve ostalo je devijacija), stara Santana, Black Sabbath, The Pixies, The Cure, Yngwie J Malmsteen, Primus...
Od novih: Queens of the Stone Age, Fantomas, At the drive-in, NOFX, Green Day...
Od nasijeh: EKV, Leb i Sol/Vlatko, stara Corba, (do albuma Labudova Pesma), sta ja znam, nisam nesto slusao nas rok osim EKV-a u poslednje vreme...
Inace, mislim da je pravi rok skoro totalno izumro, (cast izuzetcima). Too many motherfucking posers...

Meni se svida Nickelback.

@Che- Vu, uze mi tekst iz prstiju...
Davno nisam slusao dobar novi rock, tu je mozda Wolfmother, izlazi novi album ACDC-Black Ice, metaliki (mom dobrom drugaru) izaso novi album, ide za njima i slipknot... Meni se svidja ovaj novi alboom od Kid Rocka, a volim i tenacious D to je onaj glumac Jack Black, ekstra je bend...

sad slsam i domaci jazz, to su 3+3 evergreen band...http://www.youtube.com/watch?v=HadLfyLpMds

Slušala sam skoro uživo Čorbu i meni je on besmrtan. Samo zbog njega ću jednom da sednem na "voz za Čačak". Kako on peva o svom gradu, mora da tamo stvarno ima nešto. Će proverimo ;)

Turbonegro. I tacka. Ko ih nije cuo neka to momentalno uradi.

Riblja čorba, YU grupa, Galija, Bajaga.
Strani rockeri im nisu ni do kolena.

Jethuro Tull
MSG
Black Sabbath
LZ
DP
Rainbow
White Snake
.... bendovi kojima mi je mama ispirala usi kada sam bila mala :) a sada od novijih retko koga da mogu da izdvojim ..sve sami plagijati i mnogo su brate mekani... nemaju nikakvu pricu u muzici..od rock mjuze, licno smatram da je sve odsvirano od 60. do sredine 90.godina proslog veka..PROSLOG VEKA!! eto o cemu se radi :)

Kako si staromodna...što se ne ugledaš na mene! :-P

Tako je ugledajte se na Kurda :D

Che i ti voliš Queens of the stone age. A jel ti se sviđa Eagles of death metal, u tom bendu je pevač iz Queens-a.

Haha, jeste! Gledao sam onaj film o njima, kada pozove neku ribu na audiciju za bubnjara, a ona misli da je za Queens, a onda joj objasni da je za Eagles, hahahahaha, jedna od najsmesnijih scena ikada!
Queens mi se svidjaju i zato sto su iz malo poznatog dela Kalifornije, ne primorskog, vec pustinjskog, unutrasnjeg. Stoga "Desert sessions".

Ma super su, i pesme su im dojajačne.

Ako mislis na Eagles - da budem iskren nisam ih nesto pazljivo slusao, (mislim reci).
A Queens su jedina prava americka rok grupa danas, sve ostalo su pozeri, BRE! Dobro, Tool nisu pozeri, ali ne znam koliko su rok, (neki bi rekli metal, ali meni su oni rok).