-Ало!!! Говори шеф британске мисије на тлу Југославије. Јављам да смо се успешно прикључили партизанским јединицама и контактирали њиховог врховног команданта, који се представља као друг Сисоје?!?!
Otprilike bih i ja tako preveo, ali nisam se usudio da napisem sta mislim da znaci. Inace, "ucio" sam ga 10 godina. Moracu na neki kurs, jebote, zao mi.
Pročišćava tijelo i duh. Ove sezone izdvajamo svima pristupačne ponude u Jasenovcu i Buhenvaldu.
Ol inkluziv.
Imate problema sa disajnim putevima? muci vas glavobolja? visak kilograma? problemi sa sinusima? nemate problema...od sada je za vas tu ausvic....
u cenu aranzmana uracunat i prevoz.*jevreji gratis
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Aušvic
Kanibalska mesara.
primer:
-Daćete mi 2 kile grilovanog ljudskog buta... i bele bubrege.
-Nema to ovde, idite do mesare Aušvic.
Четници
Југословенска војска у отаџбини.
Partizani
Nemaju pojma protiv švaba.
Silujes taj dzojstik ko rus po Berlinu
Јеврејски професори на Академији у Бечу
Главни кривци за избијање 2. светског рата.
- (Адолф у себи): Јебо сам вам маму за 20 година!
STA bre, ko nije kul?!
Ja, ich bin nichts, nein weiss scheller uber!
Mnogo me zanima sta sam sad napisao. :D
Da, nisam nista, ne belo brze iznad.
Rex
Prototip pancira jugoslovenske industrije. Nije ubacen u masovnu proizvodnju jer se ORKA bunila UN-u nakon rata.
Тито
Сисоје.
Otprilike bih i ja tako preveo, ali nisam se usudio da napisem sta mislim da znaci. Inace, "ucio" sam ga 10 godina. Moracu na neki kurs, jebote, zao mi.
Šumski turizam
Pročišćava tijelo i duh. Ove sezone izdvajamo svima pristupačne ponude u Jasenovcu i Buhenvaldu.
Partizanka Mara
Cuvena "grupi" riba na turneji od vardara pa do triglava.
hahahhahahhahah
Петар II
Дејан Цукић.
Pavle je Dejan Cukić, čitaj od početka :)
Ol inkluziv.
Imate problema sa disajnim putevima? muci vas glavobolja? visak kilograma? problemi sa sinusima? nemate problema...od sada je za vas tu ausvic....
u cenu aranzmana uracunat i prevoz.*jevreji gratis
Стари сајам
Место за целу породицу.
Павле је зајебан играч, није ми баш Цукић...
:))
London
Omiljeno izletiše kraljevske porodice.
Ne znam, meni je Petar II više Biberče... nervira dečko.
Pavle.... njaaah.