Свађе са комшијама

1. Matori bracni par, gimnazijski profesori i alkosi, krecu da se jebu u dva termina :23h i 04h.
    Predigra je klanje i jebanje majke, oca i svega zivog i mrtvog jednom drugom pa onda op krk.
    Boze moj, sve je za ljude, samo da to jebanje ne zvuci ko klinc macke u februaru(ona) i vepra veseljka kad naskoci na krmacu (on), uz nesto sto matori zguta to sve ume da potraje i po sat i po. Lupala par puta u zid, i potrefim se tako jednom sama i izrazito umorna bas u sred njihovog opstenja. Eto ti njega mokrog kurca i mrtvog pijanog meni na vrata, ko veli da se razracunamo jer mu smetam dok jebe. Sutirao mi je vrata, urlao,drao se u zoru hodnikom, i za razliku od mene koja sam se usrala komsinica preko puta je bila pribrana i pozvala pandure. Bilo sta bilo, nebitno, naredni dan dosli i kenjali mi opcenito o mom jelte ponasanju i kako me nije sramota.
    Inace moj suptilni nacin za osvetu komsijama evo vec 15 godina kolko sam podstanar je flasa ulja na otirac, koriscenog kad ima jos bolje. Skoro je pretuko, culo se naravno,ali sam otisla da prosetam kera.

2. skupa kola voze samo lopuže i gastosi,

Definiši skupa kola iz momenta pa da vidim kako da se ophodim prema tebi.

3. musssashe
    ha..kad uvatim vremena opisivacu spor lika sa mog posla i njegovog komsije koji traje 20 godina

pre 3 godine

ja jos cekam da musasi uhvati vremena, zanima me ovo.

4. бохоре овај ти реко да си лопов

5. a sto flasa ulja na otirac i sto je pretuce zbog toga?

6. Definiši skupa kola iz momenta pa da vidim kako da se ophodim prema tebi.

Po mojim komšijama je ''skupocen i luksuzan auto strane proizvodnje'' opel vektra b stara 15 godina sa nekih 250 000 km na satu, plaćena 1200 eura lololo

A fazon je što su većina neki budžovani u penziji koji imaju toliku ili veću penziju mesečno.

A inače su mi komšije apsolutni debili, još su uz to dokoni penzioneri skoro svi.

Par najvećih bisera njihovih:

- da smo ustaše jer smo poreklom srbi iz like i dalmacije i jer nam prezime nije na ić (iako je prezime jedno najpoznatijih praboslavnih krajiških);

- uvalila mi sestra da joj čuvam klince, zovu policiju kako sam ja kidnapovao nečiju decu i doveo ih u stan (a videli su 200 puta moju sestru sa klincima kako dolazi u posetu);

- zvali policiju jer sam hranio mače koje je drnjokalo ispred zgrade;

- nabavio neku idiotsku ploču da zatvori terasu, pa ušao pola metra u moju jer nije 'teo da seče - kaže ''šta ti smeta'', isečem ja taj deo, zove policiju, kažu komunalci da on ima pravo da drži to čak i na mom delu ...

- a na stranu to što tresu kroz prozor kese od usisivača, otirače, bacaju đubre kroz prozor, trese stolnjak, ostane pepeljara, srećom pa mi je sjebao samo retrovizor malo;

- prave nameštaj za prodaju tako da burgijaju i testerišu po ceo dan;

- radim 6 meseci u švedskoj i kad se vratim pričaju da sam bio na robiji, iako mi gledaju sve vreme vektru na švedske table;

- nubare su za parkiranje pa su mi 2 puta lakše oštetili auto pri parkinjanju.

itd.

7. Da useru sebi stan, parket i tepihe, a da se nisam licno fajtala, svadjala i sl., zato je suptilno. Ja ne umem da se svadjam, tucem pa tek, a oni nisu ni najmanje trezveni ljudi tako da jebanje na kvarno jedino i pali.
    Nije je pretuko zbog ulja, lose se smisao prethodne recenice nadovezao na tu. Tuko je jer mu je popila svu radzu, nije htela otpozadi ili sta god, sta sve kazu jedno drugome nije ni cudo. A mozda ga i to pali, staznam.

Tibi :::*

8. - da smo ustaše jer smo poreklom srbi iz like

Matori ne znam šta bih ti rekao lolo

9. мики имаш моју дозволу да им нанесеш тешке телесне повреде пајсером

10. Matori ne znam šta bih ti rekao lolo

Ja sam ove oterao u kurac i rekao da ako još jednom to kažu, da ću da primenim stvarno te ustaške metode lolo zaćutali su sa tim.

мики имаш моју дозволу да им нанесеш тешке телесне повреде пајсером

Pa da mi sude kao da sam ljude prebio lolo

Ma fazon je, što je tu rešenje samo da se odseliš odatle, fazon petina stanara su ok ljudi i oni beže od ovih morona.

11. Miki brate to zahteva gerilsku borbu.
    Pocni da im stavljas konce i razne kurce, a posto su koliko iz price shvatio veoma glupi pomislice da im bacas uroke i nista ti nece smeti.

ILI

Useri im sanduče, izbši gume, izgrebi auto, sjebi im vrata lepilom, zaglavi zvono u pola 4 (zaglaviš i skineš poklopac da ne mogu da ugase), tj postavi im svaki dna po neku smicalicu.

12. Ma stvar je u tome što ja radim 10-12 sati dnevno i onda mi je mrsko da se jebem sa budalama. Obaška što sam i sad uspeo da savatam da opet 6 meseci radim u Švedskoj. A ovde osim ako ne iznajmiš stan u nekom getu, ti je sve ok. Jedino će ti uvek ex yu likovi praviti problema, ostali su ok, uglavnom izbegavaju svaki kontakt hehehe

13. Brate napravi im neko sranje pre nego odes u inostranstvo.
    A i boli te kurac sto radis 10 sati taman da imas hobi da jebavas majmune.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.