Kvarovi na računaru

1. Ma izgleda da je ovo moje govno krš težak.

2. Zna da bude do neta. Meni na ovom netu radi savrseno, dok na faksu isto skroluje kao sto si opisao.

3. :) А је л' ти исти рачунар на факсу и ту?

4. Da da, imam laptop :)

5. Jel koristi ko one vipove ili mtsove 3g internete?
    Kakva su vam iskustva?

6. Mislim da je to prevara, nikad ti ne daju punu brzinu i uvek nesto muljaju sa ugovorima i navlace te na skuplja pakete.

7. Da li mogu da uradim FORCE UPDATE za WINDOWS 7.
    Znači da ga natjeram da se apdejtuje????

8. Momci i devojke, pomoć treba ovde !
    Imam 2 kamere, jednu mnogo lošu i jednu kvalitetnu. Kada ubacim ovu lošu, ona radi prva liga, ali kad ubacim ovu bolju u USB kaže mi da je ne prepoznaje tj. Unknown Device.
    Drivere sam skinuo i kad pokrenem instalaciju kaže mi da kamera nije ni uključena, kao da ne postoji. Menjao sam i mesto gde da je ubacim i ponovo ništa...
    Šta da radim?

9. Jel koristi ko one vipove ili mtsove 3g internete?
    Kakva su vam iskustva?

Mislim da je to prevara, nikad ti ne daju punu brzinu i uvek nesto muljaju sa ugovorima i navlace te na skuplja pakete.

Nije tacno, ja koristim vipov internet, placam malo vise od hiljadu dinara, dok sam u maksimalnoj brziniide u proseku 4mb/s, pa i do 5. Kad istrosim to onda je oko 300kb/s. Jebiga uzeo sam ga zbog prenosivosti, imao sam manjih problema oko pucanja veze dok nisam provalio kako da podesim i sad je vrh.

10. Basscreator....ako ti kompjuter ne prepoznaje kameru postoje samo dva razloga za to: ili je kabl sjeban ili kamera nije ispravna, nema treće.
    Isti tuki je npr. sa mojim telefonom, odjednom je prso kabl iz čista mira (nije ni slomljen ni oštećen, ništa, jednostavno prso) i komp mi više ne prepoznaje fon (unknown device) dok sa drugim kablom radi sve u fulu.

11. Moze li da se promeni graficka na laptopu?

12. U stvari, nije kvar, već sam nabacijo giga rama još. sad imam 3, doduše ddr2jka je u pitanju, star komp pa ono.667mhz valjda ram. mism, komp mi je dual kor amd 4600+, gafička 512 dd3 ali jeftina neka.
    mislio sam da će da bude nekog napretka,ali go kurac. zašto sam dao iljadu dinara ua jebeni plasitčni štapić?

13. Што се тиче графичке на преносном рачунару, може да се промени само ако је променљива, то јест није интегрисана. Иначе лап топ не служи за игрице пошто преви гејмески лаптопови коштају више хиљада ебвра, ако твој лап топ има променљиви графички чип мош да га мењаш, али то је безвезе иначе, можеш да додаш рам меморију и повећаш хард, ово остало мењање конфигурације је узалудно...

14. Па пази, ако рачунар не ради брже са три гигабајта рам меморије или бар ништа брже што ти примећујеш, иако има тај додатни гига вероватно има везе са неким програмом који га оптерећује. Боље ти мени кажи који су му били симптоми па си се одлучио да повећаваш брзину рам меморијом.

15. ma samo sam teo da dodam giga rama još, onako šljakao kul.
    a možda samo ne primećujem napredak,jebemliga.

16. Вероватно ни не примећујеш да брже ради зато што овако графички преко монитора све иде исто ал ида ти кажем, побољшао си га сто посто. Ако је њему требало гига рама за неки процес, онда то исто ради и са 2 и са 3, али стави се у његови кожу, да имаш 2 хиљаде динара и 3 хиљаде динара. Са три хиљаде би лакше купио нешто што кошта 1000 динара него да имаш само 2 хиљаде динара.

17. hahah, u pravu si. samo me izgelda žao malo što sam dao pare za jebenu plasitku od 5 mgra:)

18. Nacxi ovako..

Kada upalim komp, kuler od napajanja pocne da mi tandrce kao da kaci u nesto.
    Vadio sam kuler cistio, pregledao ne kaci ni u sta..
    Vratio i opet ista prica.. Kada lupim 2,3 puta prestane da tandrce, ali opet se cuje nekako cudno, nije tako pre radio.

Zna li neko sta je problem, da li moze nekako da se resi ili novo napajanje da uzimam?

19. Јеси сигуруран да је кулер од напајања у питању? Мени се то дешавало са графичком и њеним кулером... Док није цркла... Са све матичном... лололо
    На крају су ми рекли да је то све због прашине.
    Имам и ја неки проблем, али ме мрзи сада да пишем.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.