Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
E jebo si mu kevu, ode čovek na Brankov most da skoči.
Чуо сам се са њим, одрадиће ми за џ... :)
Се ја трипујем, или сам већ питао овде зашто ја увек прочитам наслов теме као "Чмарови на рачунару"?
Upalim monitor i posle 2 sekunde se zacrni slika. Iskljucim, ukljucim opet se posle 2 sekunde zacrni. Jel imo neko vakih problema?
Ma jok, monitor je riknjo. Evo na tv prikljucio istim kablom i radi....
Ne igram često igrice al sam na preporuku skinuo L4D i samo u toku igre mi se igra isključi, ne računar već samo igra. Već počelo da mi ide na patku, jer taman stignem pred kraj nivoa, ono prc, ugasi se. Jel zna neko u čemu je problem.
Los krek, fali koji patch za igrice, stari drajveri za grafiku...plus sto to i nije neka igrica, ima dosta boljih.
Како да неки текст који су сами уптинци, ватим у нормални текст???
???????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????
????????????????
zezam se... iz cega citas tekst?
word, notes, wordpad....
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389896_273683206029713_100001641072065_765528_606767555_n.jpg
Zna li ko u čemu je stvar?
Kad ti se pali to?
Upalilo se pre neki dan iznenada.
Restartovao i sad evo radi.Valjda neće opet?
Ako se pali sam od sebe uletio ti je neki virus, trojanac ili ostala gamad.
Proguglaj na netu svchost.exe cleaning, ima dosta programčića i opcija.
Inače, ovo možeš pokrenuti i sam, ctrl+alt+del pa isključi sve svchost.exe procese, opet će početi odbrojavanje, zato sam i pitao kada se pali :)
Važi. Hvala :)
Ček, vidim da je lsass.exe... Ima i to na netu, samo izguglaj.
Lsass ti je servis za autentifikaciju korisnika na windowsu, kad njega ukine neki od malveroznih kuraca sistem više ne vjeruje da ga ti koristiš i počinje da se gasi iz predostrožnosti.
Odradi ti oba, pročisti registre, skini neki cleaner, dobro neka pročešlja system32, tu su sva sranja ovog tipa, mene su prije par godina dobro izdrkali, palio mi je restart svakih 6 minuta, morao sam totalno ukidati sistem....
Ako krene shutdown i odbrojavanje, samo windows+r (isto što i start- run) i kucajte shutdown -a i gotovo.
Kako da ugasim onaj glupi ,,xp Home security'', stalno piše da mi je komp pun virusa, ja uključim antivirus, nema ni jednog virusa.
Control Panel, pa nešto Security, zavisi koji OS imaš.
De si bonde 300 godine!
Iako se mozda sekjuriti na Win 7 zove XP security, kako to kaze Peki, ja bih ipak isao na sigurniju varijantu -http://www.pchell.com/support/winxpsecurityalerts.shtml
Hvala mlogo.