Prijava

Električar ne komplikuj previše stvari. Sad cela frka zbog jednog smrdljivog trojanca.
Dub ne paniči, koji ti je. Reci mi koji sistem imaš ? Vista, Windows XP ?
I to sranje što updejtuje windows , kako se zove ?

Brate nije smrdljiv ako je oštetio but sektore i FAt tabelu, bez toga možeš da se jebeš narodski rečeno. Mislim neka proba sa antivirusom, ali on ne može da popravi greške, može samo da ukloni trojanca.

NIJE OŠTETIO ! LAŽNA UZBUNA ! SAMO ŠALJE TAKVE PORUKE

XP mi je sistem. Ne znam kako se zove to što apdejtuje, ima onaj žuti štit i uzvičnik, kad treba da se apdejtuje. Sad sam na drugom kompu, ovaj je na bios meniju, čeka da mu napravim nešto.

Ubij trojanca sa antivirusom i smanji porniće lololo

Ne gledam porniće kad mi je antivirus u autu.

Moguće je da on pravi problem, zavisi gde si skinuo, da je u sebi imao trojanca, prvo obriši taj updater pa onda preko antivirusnog programa kompletnu analizu celog harda. To je jedino rešenje, bez obaranja sistema. Ako neće normalno da pokrene antivirusni, onda iz safe moda.

Kako da pokrenem safe mode? Nisam to radio od vindousa '98.

F8 pri ukljucivanju kompa i izbacice ti meni i izaberes safe mode with networking.

restartuj računar i pre nego što se pokrene XP pritisni F8 i tu ćeš imati opcije.

I ako nemaš licencu za NOD skini TNod-1.4.0.15 ! TO ti je programčić koji stalno updejtuje nove licence, zauvek. Ako se desi da ga blokira NOD samo privremeno isključiš real time protection i kada updejtuje licencu ponovo uključiš

Ne mogu iz safe moda da pokrenem nod uopšte.
EDIT: I ne mogu da nađem te apdejte nigdje.

Pogledaj moje postove gore, nego ti mora da si skinuo nešto vezano za optimizaciju, ovaj updater je možda automatski sa sobom povukao još neki program. Onda probaj iz normalnog moda da pokreneš.

Jel valja ovaj nod? el ovo program da ga prejebava za licence ili komplet program? Jer imam već skinut nod 4, samo ne vrijede apdejti više, a ovo što traži licence, više ne može da ih nađe.

Taj link sa pirata što sam ti ja poslao , taj nod ja koristim, i uz njega dobijaš TNod programčić za traženje licenci i komplet Nod najnoviji. Obriši ovaj stari ako TNod neće da reaguje na njega i skini ovaj i instaliraj.

Ja sam mao Best Malware Protection virus koji mi je izbacivao neka sranja, na starom kompu. Jednostavno mi je nod nestao.

Pa onda ću obrisati ovaj što ja imam jer je na C-u preko ovog A/R Programs, pa instalirati taj na D particiju,da mogu da ubacim i taj programčić. Jer C particija mi je blokirana, odnosno ne vidim ništa na njoj, ko ćorav sam.

Ja pročitao "kerovi na računaru"!
Imao sam tada NOD32, pokušao da skeniram komp, međutim nije mogao da pronađe virus, da bih ga ja ručno našao skrivenog upravo u folderu gde je bio NOD32. Serem ti se na takav antivirus!