Prijava

da bih ga ja ručno našao skrivenog upravo

A kako si to uspeo ? Čime ?

Avira ili avast ist kreig.

uključi klimu na najnižu temperaturu, upali ventilator i pusti da ti duva na matičnu ploču, ka se računar doooobro ohladi možda će proraditi - ovaj kvar se meni dešavao na staroj mašini kad kuleri ne mogu da postignu hlađenje...

BeboP

da bih ga ja ručno našao

A kako si to uspeo ? Čime ?

Ručno...

Troluje bre pusti ga. A i sam antivirus može da bude detektovan kao virus od nekog drugog antivirusa, normalna stvar.

uključi klimu na najnižu temperaturu, upali ventilator i pusti da ti duva na matičnu ploču, ka se računar doooobro ohladi možda će proraditi - ovaj kvar se meni dešavao na staroj mašini kad kuleri ne mogu da postignu hlađenje...

Jel ti ovo ozbiljno? Jer je Acer, a oni imaju slabe kulere. Ali nije radio cijelu noć, nema od čega da se zagrije tako brzo, tako da sumnjam da je do toga. Sad ću intstalirati drugi nod, pa da vidim ako nađe nešto, ako ne nađe, ima da mijenjam antiviruse dok ne skonta nešto. Sreća pa imam 5 giga na D-u prazno.

Ozbiljno sam ga sam sredio i popravio stvar, posle obrisao govnjiv NOD i instalisaro prvo Kaspersky koji ništa nije našao, a onda Avast, valjda, koji je pronašao 2000 virusa!

Nema to veze sa temperaturom, onda bi se gasio i ne bi hteo da radi uopšte. A i hard disk ne prijavljuje greške ako se pregreje, samo uspori rad.

Zezatore, aj dođi i kod mene pa ga popravi ručno.

Mogu ja nesto da pitam?

I ja sam prvo pomislio na temperaturu. Vole oni da baguju kad je pretoplo, pogotovo kad se zagrije grafika, moš ga jebat dok se doooobro ne oladi.

ma kakva crna temperatura...
drugačije se lap ponaša kad se pregreje...

'Vako. Imam govno od laptopa, koje uopste nema govnjivu konfiguraciju. Ali opet sporo radi. Govno je MSI CX600. Dosta se greje, mamu mu jebem, pa sam mislio da nije zbog toga. Ipak, i to utice na brzinu. Ali, pre mozda mesec dana, nadjem neki program. Mislim da se zove speed up my pc. I instaliram ga i kaze da imam na iljade razloga sto mi usporavaju i prijateljski mi predlozi da ocisti 3. Da bi ostale probleme resio treba da platim. Pa, reko' da ne znate neki program koji to radi za dzabe?

Pa jel ti Dub imaš windows vista ili XP ? Ako imaš windows xp recovery obriši to govance ! Lepo sam te pitao jel imadeš nešto tako !

YeahBatch veruj mi ti programi nisu ni za kurac. Samo te troluju da imaš neke duple fajlove, junk, ovo ono, kurac palac. Najbolji program za optimizaciju je System Mechanic Pro. Skini preko torrenta i tamo imaš zanimljive stavke . Ovo sve ostalo samo da izmuze pare.

Pa rekao sam ti da imam XP.