Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hvala, skidam :)
Aktivirao sam Aviru. Upozorava da deinstaliram spy bot i nod32, mada sam ih disejblovao. Videću šta će biti.
u bre Korle, pa čak i nubina ko ja zna da ne valja imati 2 antivirus programa istovrmeno.
Korle, jel zajebavas ili stvarno imas vec tri antivirusa?
Pa koji da sklonim. Tj, koja dva da sklonim :D ?
Korle, da nije možda to tebe jebalo? To što imaš 2 aktivna antivursa na kompu:)
Izbrisi sve i instaliraj Avast. Ne koci mnogo komp, moze da se skine legalno i ne smara te svaki cas.
Đango, pa jebiga, to mi je instalirao lik koji mi sređuje komp kad imam neki problem, nisam znao, niti se informisao vezano za to. Definitivno ću da deinstaliram sve čim avira završi skeniranje.
Yeah Batch - probaću sve dok ne sredim komp. AKo ne, ne gine mi reinstalacija.
Cekaj Korle, sad videh na prethodnoj strani sta te jebe. Ako te jebe hard disk, a imas laptop, mozes da spremas 7 soma za novi. Tako je i meni poceo da kuje ko nenormalan dok jedan dan nije rikno nacisto. Moli Boga da je samo softverski problem. Trebao bi da uradis neki test za bad sector-e da vidis da nije to u pitanju.
Kako da prekontrolišem hdd?
p.s. jebote, u poslednje vreme se i čuje ponekad sitno drobljenje(krckanje) u laptopu.
Auuuuu, drobi, a? Spremaj sedam soma za novi hard. Jeftiniji nema. Da ga nisi udarao ili da ti nije ispao na pod?
Poteraj HDD regenerato sa hirens`s boot disk-a i ostavi ga da proba da ga sredi
Probaću, ali samo da izrežem nekoliko diskova da spasim što se spasti može :)
To ti je pametno.
Odlična ideja, snimi bitnije stvari. Onda vidi šta kaže HD sentinel u kakvom je zdravlju.
Korle, obavezno sejv iz menadzera, slike nekih picki i ostale bitne stvari.
Rešio sam problem!
O čemu se radi,
ovo moje govno od laptopa ima slot za memorijsku karticu tipa memori stik/pro duo itd. Pre par dana sam nešto prebacivao iz telefona koji koristi mikro SD uz pomoć adaptera adekvatne veličine koja ulazi u slot. Mikro SD sam izvadio ali sam adapter ostavio (ono, tipa, zatrebaće, da ga ne zagubim). Međutim, taj jebeni adapter (parče plastike sa nekoliko pinova) je pravio problem dizanju windowsa. Tako, da znate da i ovakva glupost može da koči komp, čudno ali istinito.
Hvala svima na podršci. :)
Ništa, ništa!
Aj sad idi redom svima nama meći definicije na naslovnu.
Usluga za uslugu
lolololo
Kao sto kaze Nes Bridziz. Jebiga, mi smo trudili da pomognemo.