Kvarovi na računaru

1. Nije. Juce sam rasklapao da vidim sta se desava i sve sam lepo zategao. Moguce da je ovo sto je Lolcic rekao, da je otisao lezaj.

2. Kupi mu novi krevet, mislim ležaj, šta da ti kažem.

3. Jel ti tandrče od procesora ili od napajanja?

4. Lako bih ja da moze samo krevet da se kupi, nego moram da izvadim 4 crvene za nov kuler. :D

5. Brate onda je ležaj otišao garant. Šta da ti kažem, stavi sluške na uši ili se isprsi 4 crvene.

6. Jel ti tandrče od procesora ili od napajanja?

U laptopu ima jedan kuler koji je neki cevcicama povezan sa procesorom i sa jos neka dva cipa. Mozda ima u tim cevcicama neki kurac za hladjenje, tipa tecni azot pa hladi te kurce cipove. Jedem govna, kakav tecni azot...

7. Industrial brate laptop nema kulere u napajanju lololo

I nema nikakvog tečnog azota, to su bakarne cevi.

8. Ma lupam, kakav azot kurac. Jeste od bakra.

9. Industrial brate laptop nema kulere u napajanju lololo

Kad je rekao da je laptop?

10. Prestao je da zuji konacno, da cuknem u drvo. :cuka u drvo tri puta:

11. Имам једно питање. Дошао ми човек из Икома да мења модем (нешто се сјебао стари) и рекао ми, пошто су ми сви каблови упетљани на рачунару, да то никако не може тако и да треба да набавим неку мрежну карту. Каже има да се купи свугде, кошта око 1500 динџи. Е сад ако има неко ко зна шта је та мрежна карта, како се поставља итд. :)

12. To ti ide u PCI slot na maticnoj. Ima izlaze za LAN i valjda da steknes kabal od telefona. Nem pojma.
    EDIT: Mozes ti i za manje pare nadjes to, mozes i polovnu da nadjes. Meni kad je crkla, doneo mi stric za dzabe jer radi u posti oko tih kuraca interneta.

13. Хвала Бач, јел се неко други боље разуме?

14. Pusti eksperta, sere da bi srao, samo ti to svarože poveži i uživaj i mora da radi. Mrežnu kupuj kad ti crkne ova integrisana na ploči - ona je džabe.

Ili si čoveka pogrešno razumeo, a mi opet tebe, opiši tačno kakva je situacija. Možda ti je savetovao da uzmeš wireless karticu da ne bi razvlačio kablove preko pola stana? Iako ni to ne smeta osim estetski.

15. Ма ја сам био у школи. Кева ми причала шта је њој рекао, а она се разуме у рачунаре ко ја у молекуларну биологију... Каже да кад је видео колико су ми каблови умршени, рекао је да то не може тако, да брзина нета не долази до изражаја и да треба да се купи мрежна карта.

16. Mora da ga je pogrešno razumela ili lik voli troluje neupućene. To "brzina neta ne dolazi do izražaja" ne bi niko zdravorazuman mogao da izvali, stvar nema smisla. Net može da ti radi ili ne radi, može da puca na smenu ali da radi sporije zbog smetnji kod tebe - jok.
    A tek to da bi ti nova mrežna pomogla je prvoklasan trol.

17. И ја сам то помислио зато што је кабловски. Да је бежични - можда би и могао, ал овако ми то некако не иде... Значи - не треба ништа да се мења.

18. Mjok, ako sad radi pomoli se presvetlom Svarogu i ne diraj ništa.

19. Sta taj lik jede govna? Koji kurac ima zamrsenost kablova sa brzinom neta?