Kvarovi na računaru

1. Jel se nekome desilo da mu kuler na laptopu zuji ceo dan kao da dokacinje do necega? Ja rasklapao laptop da vidim sta zajebava i vidim da ne dokacinje ni do cega. Sta li moze bit?

2. Имам и ја један проблем. Наиме, неки пут кад одем на јутјуб, замрзне се слика, онда кад се откочи, буде некако "ретардирана" слика, боје се помешају, и пријављује ерор да неки драјвер није добар...

3. Skini novi drajver za graficku.

4. Мени се нешто успорио комп у последње време. Шта би то могло да буде?

5. Изврши дефрегментацију хард диска, или скенирај комп Ц Цлеанером... Како могу у опцијама да видим коју графичку имам?
    ЕДИТ: Нашао сам.

6. Da nisi mozda napunio hard? Mozda ti je crkao RAM ako imas vise na memorija na maticnoj pa ti je jedna crkla. Mozda je neki virus.

7. Како могу у опцијама да видим коју графичку имам?

Koji ti je OS?

8. Jel se nekome desilo da mu kuler na laptopu zuji ceo dan kao da dokacinje do necega? Ja rasklapao laptop da vidim sta zajebava i vidim da ne dokacinje ni do cega. Sta li moze bit?

Jel si ga čistio, ako se nakupi prašine počne da zuji i tandrče. A moguće je i da se jednostavno raskantao od rada ako je star ili nekvalitetan.

Мени се нешто успорио комп у последње време. Шта би то могло да буде?

Možda si navukao neki virus, skeniraj komp.

9. Виндовс Икс Пе, али ОК, нашао сам, хвала у сваком случају... :)

10. Jel si ga čistio, ako se nakupi prašine počne da zuji i tandrče. A moguće je i da se jednostavno raskantao od rada ako je star ili nekvalitetan.

Cistio sam ga, nema za sta da dokaci. Ne verujem da se sjebo posto su mi pre godinu dana menjali kuler. Nema ni lufta izmedju lezista i onog propelera, kako se vec zove jebem li ga. Ne znam koj mu je moj.

11. To mož da se desi usled nepravilne struje. Probaj s nekim ispravljačima napona/snage. Ako nije ni to, jednostavno je odradio svoje, nema veze što je star samo godinu dana.

12. Moguce da se sjebo. Koliko li kosta nov? I zavisi li to od modela ili su isti za sve laptopove?

13. Ma standardno, osmica ili dvanaestica, kupiš i zameniš. Ne bi trebalo ad je više pd 500 din.

14. Pa najbolje je da to odneseš negde u servis, mada ako znaš sam da zameniš skineš lepo kuler i odneseš u prodavnicu. Negde moraš da nađeš zamenu. A mislim da to nije skupo.

15. Јеах Бич, исти сам проблем имао и ја.
    Имао сам гаранцију, а како су ми рекли сјебао се лежај на кулеру.
    Е сад могуће да је и то, нисам неки стручњак али ето.

16. Ma znam da skinem, to je pickin dim. Al gledam sad neke cene, nema ispod 4 soma.
    http://www.svezalaptop.rs/proizvodi/rezervni-delovi/kuleri-sistemi-za-hladjenje/

17. Јеах Бич

Je Bač, brate.
    Imam ja jos garanciju, ali dok ja odem do Uzica sedamdesetak kilometara i sacekam mesec dana da to poprave kao i prosli put, lakse mi je da kupim nov i da sam zamenim.

18. Jebem im mater, 4 soma za mali kuler?! Za te pare kupiš podnožje za lap top sa hlađenjem.

http://www.gigatronshop.com/podloge_za_hladjenje

19. Imam ja podnozje, doduse slabije, ali ne moze ono da zameni kuler jer kuler direktno hladi procesor. Da nije njega zapalio bi se cpu. Hladi moj kuler, ali me samo nervira sto tandrce ceo dan. Do skoro se cuo samo posto se upali nekih 10 minuta, sad non-stop. Jebem li mu majku u picku.

20. Vidi da nije olabavljen neki šraf na kuleru.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.