Zagonetke

1. Bioshoker pogodio - Njegova zena.

2. Aj neko drugi nek postavi.

3. U Sovjetsku rusiju dolazi americki agent, ulazi u neki bircuz, naruci votku, ali se potom desi nesto veoma cudno. Konobar otkriva da je musterija spijun i poziva KGB.

Kako je otkrio da je on spijun?

4. covek crnac, nek neko drugi postavi

5. Počelo je lepo, a sad pišete sve i svašta. Dajte još neke poput one prve, da razmišljam.

6. Kradljivac je precizno isplanirao noćnu pljačku trezora: za 5 minuta je stigao do banke, za 3 minuta ispraznio trezor i krenuo natrag.Zadovoljan zbog uspešno obavljenog posla, lopov je uključio radio u kolima i, kada je čuo muziku, opsovao je i sam se prijavio policiji - znao je da će u svakom slučaju biti uhapšen. Kako ?

7. Ja ne znam, malopre sam naisao na ovu zagonetku i ko velim da postavim ovde da se svi zajedno mucimo...

8. АЈДЕ СКОЧИМИШЕ ПЉУНИ ГА 'ЕБЕМ МУ ВРЦУ!

9. Kinezi:

Govore od poslednjeg, redom, do prvog (da bude jasnije, poslednji vidi sve sesire). Neka je beli sesir 0, a crni 1. Tada poslednji sabere sve sesire (ako naidje na beli +0, tj. nista, ako naidje na crni +1) i drekne BELI(0) ako je zbir paran, a CRNI(1) ako je zbir neparan. Sada onaj ispred njega zna kakav je "zbir" svih sesira iza njega. Prebroji sve ispred sebe i ako i on ima zbir iste parnosti, beli je sesir(0 ne utice na zbir, pa samim tim ni parnost), ako je druge parnosti crni sesir mu je na glavi (jer je onaj pre njega izbrojao keca vise). Ponavljaju ovo do prvog i to je to. Svaki sledeci racuna vise, ali mudraci su to - ne pada im tesko.

10. Pljačkaš je disk džokej na radio-stanici i vrti ploče, ne zarađuje, odluči da pljačka, metne longplejku NAJLJEPŠI HITOVI HERCEG-BOSNE, izdavač TUĐMANTON, 1961. godina, ode do neke random banke, provali u sef, pokupi maslo, sjedne u bjuika i krene ka poslu. Upali radio, prebaci na svoju stanicu i čuje da je ploča zabagovala. Više Mate Kovač ne pjeva: MOJA LJUBAAAAAV IMA SNAGU VALAAA već LJU-LJU-LJU-LJU-LJU-LJU-LJU... Jednom disk-džokeju da preskače ploča? Gdje je on bio? Pade alibi u vodu i jebajga.

Jel valja?

EDIT: Mada mislim da je on tu ispo pička, jer je mog'o reć da je jeo neke slavonske kulene i da su mu proradila i crijeva i hemoroidi u isto vrijeme i da nikako nije mog'o da popravi ploču zato što je pokušavo u veceu i da kenja i da ne kenja. Ako bi se prosro sjeba hemeroide a vako ga poćero kulen... Jes pa bi onda pitali - A ŠTA ĆE TI LONGPLEJKA MOMAK a on bi onda reko ZATO ŠTO SAM IŠO SRAT! AHA! Tu smo te čekali! Baba sero, jel bio on, nije, đes bio? Nema baba sere. Jebiga. NIJE JEBENO TOPLA SIJALICA, NISI VALJDA SRAO U MRAKU? Nije kad se ohladila dok ste vi došli do nje. Khm... NISI SRAO, NE SMRDI! Nisam smijo zbog hemoroida. DRUŽE KOČO, SVEŽI GA ZA RADIJATOR ISPOD VALTEROVE SLIKE I ŠUTAJ GA COKULAMA DOK MRKI ZVECKA KLJUČEVIMA. KO JE OBIJO BANKU?

JAAAA, NEMOJTE DRUGOVI, JOOOOJ, JA SAM....

11. Da nije cuo "Dolazim za 5 minuta" ololololo

12. Pljačkaš je disk džokej na radio-stanici i vrti ploče, ne zarađuje, odluči da pljačka, metne longplejku NAJLJEPŠI HITOVI HERCEG-BOSNE, izdavač TUĐMANTON, 1961. godina, ode do neke random banke, provali u sef, pokupi maslo, sjedne u bjuika i krene ka poslu. Upali radio, prebaci na svoju stanicu i čuje da je ploča zabagovala. Više Mate Kovač ne pjeva: MOJA LJUBAAAAAV IMA SNAGU VALAAA već LJU-LJU-LJU-LJU-LJU-LJU-LJU... Jednom disk-džokeju da preskače ploča? Gdje je on bio? Pade alibi u vodu i jebajga.

Jel valja?

Valja krv ti jebem...

13. Шта је с оном истом матером, што постави 011?

14. Ja kontam jedino da su to dvojajčani blizanci, braća ili brat i sestra, đe je jedan ćaća oplodijo jednu jajnu ćeliju a drugi drugu ajnu ćeliju u toku istog menstrualnog ciklusa kod neke kurveštije koja se kara naokolo bez zaštite.

15. Јес' мајку му. Раде ти вијуге 300 насат, риспекАт.

Е видиш, сад размишљам... Двојајчани близанци су у ствари полубраћа која су имала срећу да не блеје сами у утроби, већ да праве један другом друштво.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.