Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Žika!
Jeste Zika
Је л' могу ја да поставим једну што знам? Знам да сам преко реда, ал' да је не заборавим, а и тешко да ћу нешто погодити па да ја редовно питам.
Slobodno
Можда је била, кажите ако јесте. Још пре пар година нам професор поставио да мало ломимо главу.
Чини ми се можда и да је било ово...
bila
žena starijeg brata je povikala "Kuronja, kroz kukuruze!" ?
Лоше постављено - најбитнију ствар у вези ове загонетке си изоставио.
paninaro Majstor :) bila 100 puta
Коју?
Kolko zagonetki drzim u glavi, ni sam ne znam. Evo vam ova, laka doduse.
Trojica drugova su dobili na poklon 21 buradi vina od kojih su 7 pune, 7 polu-pune i 7 prazne. Kako oni mogu da podele burad tako da svako dobiju istu kolicinu buradi i istu kolicinu vina?
Пола из једног пуног пресипају у једно празно - остаје 6 пуних и 9 полупуних и 6 празних. Свако добија по 2 пуна, 3 полупуна и 2 празна.
брате, преспу пола од оних 7 пуних у 7 празних и добију 21 полупуна, и подијеле на 3
У верзији коју ја знам, поента је да наследство добија онај чији КОЊ последњи стигне, а не ко од њих последњи стигне. Мудрац им је саветовао да замене коње.
E jebi ga, zaboravio sam da kazem da nema presipanja :(
Попију једно пуно и једно полупуно и ето ти, без пресипања. лоооол
To ti je presipanje u zeludac :)
prvi - 2 puna 3 polupuna 2 prazna
drugi - 2 puna 3 polupuna 2 prazna
treći - 3 puna 1 polupuni 3 prazna
Да, сад видим да није јасно формулисано.
Мада, да се закључити да су јахали, навео сам, ал' нисам редом писао.
Vidra, jeste