Ja sam ovu davno pisao na raznoraznim pitanjima al mozda su i zaboravili ljudi. Kaze, idu tri crva i prvi i pogleda iza sebe i kaze vidim iza sebe dva crva, drugi se okrene i kaze vidim iza sebe jednog crva a treci se okrene i kaze, vidim iza sebe dva crva, kako?
Имам једну глупу... Стоји човек са 3 кокошке... Баца лоптицу у вис... Сви погледају у правцу лоптице, колико очију је погледало лоптицу у тренутку кад је била на највишој могућој тачки, значи, у питању су 3 кокоши и човек.
Имам једну глупу... Стоји човек са 3 кокошке... Баца лоптицу у вис... Сви погледају у правцу лоптице, колико очију је погледало лоптицу у тренутку кад је била на највишој могућој тачки, значи, у питању су 3 кокоши и човек.
Samo dvoje očiju. Kokoske ne mogu da dizu glavu u vis, jel?
Може да гледа горе...
Јеби га еуфрате, ја сам крив, нисам видео Милошев пост, нити је грујан видео мој, највероватније, нисмо рифрешовали...:)
ЕДИТ
Јес, за прасад је истина...:)
Значи кокошке могу, да знате...
Да није појео обе?
Племе је било неписмено? лоло
Serjodža blizu
pojeo jednu, ovi otvorili drugu i piše smrt, nači pojeo život kobajagi
отворио обе, па шта буде, ионако би га уцмекали
a ta druga sa 2 brata je stavljana 15 puta na ovoj temi već, odgovor je: da pitam tvog brata koja vrata me vode u smrt šta bi rekao?
БРАВО ТИ ГА БАТЕ! јебем ти овај мој изјендали мозак...
Ja sam ovu davno pisao na raznoraznim pitanjima al mozda su i zaboravili ljudi. Kaze, idu tri crva i prvi i pogleda iza sebe i kaze vidim iza sebe dva crva, drugi se okrene i kaze vidim iza sebe jednog crva a treci se okrene i kaze, vidim iza sebe dva crva, kako?
овај трећи је ишао у рикверц
treći oda unazad? :D
Jok. Jok barzu, nije ni to. Ja cu editovati ovaj post dok je na ovoj strani da ne spemujem temu.
edit: Ok, brišem
alo bre, ne može 3 odjednom, dok se jedna ne reši nema stavljanja
i ko pogodi on stavlja sledeći, tek ako se odrekne neko može dalje.
ишла још два иза трећег, ал нису са њима у екипи
2, кокош не мож да гледа горе
Samo dvoje očiju. Kokoske ne mogu da dizu glavu u vis, jel?
Може да гледа горе...
Јеби га еуфрате, ја сам крив, нисам видео Милошев пост, нити је грујан видео мој, највероватније, нисмо рифрешовали...:)
ЕДИТ
Јес, за прасад је истина...:)
Значи кокошке могу, да знате...
а да, прасад не може, помешо сам
ja nisam ispratio šta je sad ostalo nerešeno, crvi?