U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Да није појео обе?
Племе је било неписмено? лоло
Serjodža blizu
pojeo jednu, ovi otvorili drugu i piše smrt, nači pojeo život kobajagi
отворио обе, па шта буде, ионако би га уцмекали
a ta druga sa 2 brata je stavljana 15 puta na ovoj temi već, odgovor je: da pitam tvog brata koja vrata me vode u smrt šta bi rekao?
БРАВО ТИ ГА БАТЕ! јебем ти овај мој изјендали мозак...
Ja sam ovu davno pisao na raznoraznim pitanjima al mozda su i zaboravili ljudi. Kaze, idu tri crva i prvi i pogleda iza sebe i kaze vidim iza sebe dva crva, drugi se okrene i kaze vidim iza sebe jednog crva a treci se okrene i kaze, vidim iza sebe dva crva, kako?
овај трећи је ишао у рикверц
treći oda unazad? :D
Jok. Jok barzu, nije ni to. Ja cu editovati ovaj post dok je na ovoj strani da ne spemujem temu.
Имам једну глупу... Стоји човек са 3 кокошке... Баца лоптицу у вис... Сви погледају у правцу лоптице, колико очију је погледало лоптицу у тренутку кад је била на највишој могућој тачки, значи, у питању су 3 кокоши и човек.
edit: Ok, brišem
alo bre, ne može 3 odjednom, dok se jedna ne reši nema stavljanja
i ko pogodi on stavlja sledeći, tek ako se odrekne neko može dalje.
ишла још два иза трећег, ал нису са њима у екипи
2, кокош не мож да гледа горе
Samo dvoje očiju. Kokoske ne mogu da dizu glavu u vis, jel?
Може да гледа горе...
Јеби га еуфрате, ја сам крив, нисам видео Милошев пост, нити је грујан видео мој, највероватније, нисмо рифрешовали...:)
ЕДИТ
Јес, за прасад је истина...:)
Значи кокошке могу, да знате...
а да, прасад не може, помешо сам
ja nisam ispratio šta je sad ostalo nerešeno, crvi?