Imaju to kokoške, al mislim da nije jer bi se reklo u postavci da je sumrak. Kontam da je neka osobenost kokošje psihologije, recimo da im ne drži pažnju pa su pogledale kad je bačeno i smorilo ih momentalno.
Ili kokoška slabo vidi predmete koji se ne kreću a lopta na vrhu putanje stoji.
Aj neke zagonetke bez kekekeke čovek u priči nije mrtav, jer to u stvari nije čovek nego vanzemanjac i besmrtan je, al se pravio da bi dobio pare od osiguranja, pa se transformisao kekeke?
Čekajte, evo još jedne , pa ću sutra vidjeti jeli neko riješio:
Dva čovjeka htjela da se popnu na planinu na koju se prije nisu penjali. U selu nađu vodiča. Dok su se penjali vodič padne i skotrlja se sve do podnožja planine. Kad su se njih dvojica popeli, radovali su se kao da ništa nije bilo. Zašto?
Кокош окреће само једно око у вис.. Тачније, окреће комплет главу за 90 степени од нормалног положаја... Тако да је укупно 5 очију видло лоптицу...
Јес ретардирано, али напомено сам!!!11
Све три...лоло
Ја препуштам у сваком случају... Погодили или не... Пошто је превише глупа мозгалица..:Д
црви и кокоши
Crvi i kokoške. Najbolje da pustimo kokoške na njih i rešimo problem.
Treći crv laže pička mu se ogadila.
da nije nešto u igri rečima tipa ovo okrene se, a ne pogleda iza sebe, pa kao okrene se za 180 i vidi 2 iza sebe?
Бахахахахах, ГРУЈАН КОБЈАСНИЈО, ЗАКЉУЧАВАЈ ТЕМУ, СВАКИ НАРЕДНИ ПОСТ НЕМА СМИСЛА!!!
Ili je ono da crv vidi s obe strane, ili je to beše glista...
Crni grujan pogodio, treci crv laze. Ka sam kad sam je cuo jedini pogodio a bilo nas desetak, jedino mi to palo na pamet.
crv laže? CRV JEBENO LAŽE? hahahahahahahahahahahahaha napuštam temu
A za kokoske, dal nije bio mrak a ima ona fora da kokoske ne vide noću, posto znam da ima bolest kokošije slepilo?
Сморио се лик, стварно сте безобразни! ахахахахаха
Нека буде да је било подне... Начи, могле су да виде...
Doviđenija, odoh i ja.
Imaju to kokoške, al mislim da nije jer bi se reklo u postavci da je sumrak. Kontam da je neka osobenost kokošje psihologije, recimo da im ne drži pažnju pa su pogledale kad je bačeno i smorilo ih momentalno.
Ili kokoška slabo vidi predmete koji se ne kreću a lopta na vrhu putanje stoji.
Да вам кажем решење, али да се не сморите? :Д
ЕДИТ
АМААААН, ВИДЕ САВРШЕНО ЉУДИ, НАЧИ, СВЕ ТРИ СУ ВИДЛЕ ЛОПТИЦУ!! :Д
To su ćorave koke?
Jebi se, što nisi rekao onda 'tri sokola' :)
Aj neke zagonetke bez kekekeke čovek u priči nije mrtav, jer to u stvari nije čovek nego vanzemanjac i besmrtan je, al se pravio da bi dobio pare od osiguranja, pa se transformisao kekeke?
Palo mi na pamet da su svi videli lopticu al rekoh previse je jednostavno za zagonetki, mada u tome i jeste fora.
Čekajte, evo još jedne , pa ću sutra vidjeti jeli neko riješio:
Dva čovjeka htjela da se popnu na planinu na koju se prije nisu penjali. U selu nađu vodiča. Dok su se penjali vodič padne i skotrlja se sve do podnožja planine. Kad su se njih dvojica popeli, radovali su se kao da ništa nije bilo. Zašto?
Napomena: imaju normalne emocije
Кокош окреће само једно око у вис.. Тачније, окреће комплет главу за 90 степени од нормалног положаја... Тако да је укупно 5 очију видло лоптицу...
Јес ретардирано, али напомено сам!!!11
па кога боли курац за водича, освојили су планинчугу из прве
Ta planina ima bar 500 metara u visinu?