Zagonetke

1. Jbg nist skontali, ovo je igra asocijacija... imate četiri pojma... a da budem iskren ni sam ne znam rešenje

2. vid. za sve ti treba precizan vid ili tako neka fora

3. jedan do drugog xd

4. Пуњач, брат мој. :)

5. imam ja

EDit:

da ne budem ljakse, vako znači:
    znaće ovaj pod "c" Zašto?
    Da ovaj pod "d" zna rekao bi. kako može da zna ovaj po "d"? Ako ispred sebe ima dva šešira iste boje stvar je jasna. Međutim, očigledno ćuti pošto su pred njim šeširi različite boje. "c" to skonta, a pošto ispred sebe ima beli, logično je da on nosi crni jelte da?

6. Rebus o zdravstvenom problemu

Nad "i" manje "s"
    t o m
    'aka

Nadimanje stomaka LOLO

Ne brini, bako, ja "b" ću ti vratiti,
    samo ištrikaj mi šal topli ti.

7. bako ugrej me :(

8. Жену бије Адил није?

9. онај водитељ што је наплавио ону рибу што је одма брже боље окачила селфи у фазону #модрице #плаво око #деколте #инста лајк #породично насиље

10. Don Velly Raznatovic?

11. Браво схомееу

12. Planira covek bekstvo iz zatvora, i pomaze mu tu jedan dekica koji zna kako pobeci ali je u godinama i ne moze da podje sa ovim prvim. Kaze mu da kada kroz tunel izadje sa zapadne strane zatvora ide puticem kroz sumu. Onda ce naici na T taskrsnicu gde ce jedan put voditi ka slobodi, a jedan nazad u zatvor (ne racunajte ovaj kojim je dosao). Na raskrsnici se nalazi koliba gde zive dva identicna brata blizanca. Jedan od njih samo laze, a drugi samo govori istinu. Covek ne zna koji je koji. Braca znaju koji put vodi gde. Sta treba da pita onog brata koji mu otvori vrata da bi saznao koji je put za slobodu? Ima pravo na samo jedno pitanje.

13. дал је сан или јава је? у случају да јесте јава, човјек је дилан дог, а би негдје требао бити и гручо маркс

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.