Taj je samo putic kroz sumu, on se ne racuna.
A u tom slucaju bi se brat koji laze ubagovao, tipe 404 ili tako to, jer bi za jedan put morao da kaze istinu lololo.
EDIT: Ovo je odgovor na Nash Bridges-ov post "Mozda treba da pita koja 2 od 3 puta vode u zatvor?"
Pa ako ti lažov kaže da bi drugi brat rekao da ideš fazon desno, on sigurno laže i odeš lijevo. A ako pitaš onoga koji govori istinu, on zna da bi lažov slagao i rekao desno i opet odeš lijevo.
Ulazis u kucu, i u njoj 10 dece.
Prvo preskace konopac.
Drugo igra video igrice.
Trece igra sah.
Cetvrto place u cosku.
Peto boji zid vostanim bojicama.
Sesto cacka nos.
Sedmo piski sa terase.
Osmo muci macku.
Deveto jede plastelin.
Igrali ljudi poker. Nestalo struje i jedan ubijen. Nadjen nož ali nema otisaka. Pita inspektor ko je šta radio dok nije bilo struje. Jedan kaže ja sam brojao svoje žetone. Drugi kaže ja sam postavljao kartončić pod tronožac, da ne klacka. Treći kaže ja nisam radio ništa, samo sam sedeo.
Ko je ubica?
A jel ovaj brojao koliko zetona ima ili koja im je vrednost?
EDIT: Jer ako je brojao vrednost, kako je mogao da zna ako su zetoni razlicite boje, a mrak je?
знао сам ово
Taj je samo putic kroz sumu, on se ne racuna.
A u tom slucaju bi se brat koji laze ubagovao, tipe 404 ili tako to, jer bi za jedan put morao da kaze istinu lololo.
EDIT: Ovo je odgovor na Nash Bridges-ov post "Mozda treba da pita koja 2 od 3 puta vode u zatvor?"
EDIT 2: Gej brise svoj post. :P
Pita ga šta bi njegov brat rekao i ode suprotnim putem
да!
Mil'ca zna. AJ postavljaj neku.
Moram li?
Moras samo umreti.
Obrisao slučajno.
Kako to može biti rešenje ako lažov može komotno da slaže?
Lažov uvek laže.Negacija negacije.Pa negacija.
Pa ako ti lažov kaže da bi drugi brat rekao da ideš fazon desno, on sigurno laže i odeš lijevo. A ako pitaš onoga koji govori istinu, on zna da bi lažov slagao i rekao desno i opet odeš lijevo.
Ulazis u kucu, i u njoj 10 dece.
Prvo preskace konopac.
Drugo igra video igrice.
Trece igra sah.
Cetvrto place u cosku.
Peto boji zid vostanim bojicama.
Sesto cacka nos.
Sedmo piski sa terase.
Osmo muci macku.
Deveto jede plastelin.
Sta radi deseto dete?
igra šah sa trećim detetom
Gleda ovih devet i upravo odgovara na besmislenu zagonetku.
Igra šah.
десето иде у школу пре подне а после подне бере картон и ради домаћи у исто време и вуковац је, а све то снима квадратура круга
Deseto dete broji dečiji dodatak.
Igrali ljudi poker. Nestalo struje i jedan ubijen. Nadjen nož ali nema otisaka. Pita inspektor ko je šta radio dok nije bilo struje. Jedan kaže ja sam brojao svoje žetone. Drugi kaže ja sam postavljao kartončić pod tronožac, da ne klacka. Treći kaže ja nisam radio ništa, samo sam sedeo.
Ko je ubica?
A jel ovaj brojao koliko zetona ima ili koja im je vrednost?
EDIT: Jer ako je brojao vrednost, kako je mogao da zna ako su zetoni razlicite boje, a mrak je?
Brojao koliko žetona ima.
Taj što je postavljao kartončić pod tronožac zato što tronožac nikad ne klacka