Zagonetke

1. Mil'ca jebe! Dajte nesto!

2. можда је само глуп или докон... или зајебава инспектора
    може свако да буде убица људи моји шта ћемо?

3. tronožac nikad ne klacka

That's what she said... http://i.imgur.com/e34tJTS.png

-----------------------

Elem, zagonetka:

Kao zmija al ne gmiže, kad ga potopiš u rijeku, ona se iz korita izlije.

(nekako treba da se rimuje al ne znam sad tačno kako ide original al to je to)

4. pazlov i ometov kurac

5. VARAŠ!!!! al dobro. Ajde dalje sad

6. kako se tronozac ne klacka? lololo koj kurac

7. Uzi tronožac pa probaj.

8. e'o tronozac u sobi, klacka se k'o baka

9. Serpentinit? I to poveca kolicina.

10. Ajde ako me neko ne pretekne...

Nemaš ga i ne treba ti, ali ako ga ne budeš imao/la kada ti bude trebao, nikada ti više neće trebati. Šta je to?

11. brate, jedan nogar se ogulio, pod kriv, ima dzombe, sta vec, kakve veze ima koliko nogu ima sto, klackace se

12. To su ti osnovi fizike. Neće se klackati taman da je jedna noga upola kraća.

13. To ti je jedan od aksioma u matematici. 3 tacke mogu biti podrska jednoj ravni ma kako one bile postavljene u prostoru. Pod je ravan, a nozice tronosca su tacke.

14. Nemaš ga i ne treba ti, ali ako ga ne budeš imao/la kada ti bude trebao, nikada ti više neće trebati. Šta je to?

Dobrovoljni davalac krvi?

15. jebes ga qwebeck, padobran

kako se onda moj tronozac klacka, rusim zakone fizike

16. Daj jebeno snimi klackanje tronosca i turi vamo taj snimak.

17. e izvinjavam se, ima 4 noge ipak xddddddd

18. E kurca, realno može da bude bilo šta što ti jednokratno spašava život. Padobran, davalac, protivotrov, teoretski možeš da se odbraniš od ubice kutijom rum kasata, al to nećeš da priznaš kao odgovor.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.