U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja crnke.
Kuća je loptastog oblika i ima dva sprata.
U prizemlju je patuljak.Na prvom spratu je vještica.A na drugom čovjek.I desilo se ubistvo.Svi imaju alibi:
Patuljak-Bio sam u šumi za vrijeme ubistva.
Vještica-Letjela sam na metli.
Čovjek-Bio sam u kući,čitao knjigu u ćošku.
Who is the killer?
Čovek, kuća nema ćošak. prelako.
Izvoli,Gambiša,pametnice. :)
Ajde gamby , svi željno iščekujemo JA JEBEM zagonetku.
Uvek vam je čovek kriv. Rasizam.
Rasizam između patulja veštice i čoveka ne postoji.
neka postavi neko drugi, osim ako ne želite da odgovarate na puna škola djaka, niotkuda vrata što bi bio moj vrhunac. :p
Koliko je često čovek osuđen za neki zločin, a koliko patuljci ili veštice?
Pišem, ja PIŠAM !
Nego ovo ako pogodite, skidam kapu. Ova otkida !
( odgovor se odnosi na taćan datum godine, to su bile godine Bitlsa. Nije astronomsko dešavanje, geološko, niti fizički događaji ).
To nije zagonetka :)
Roknuli Kenedija
Jeste, matematička.
Nije Denisx.
Evo jedne zanimljive, dosta stare...
To su: Jako bolesna starica koja hitno treba u bolnicu, doktor koji vam je pre spasio život i trenutno pomaže bakuti, a veoma mu se zuri i tvoja devojka iz snova. Sta ces uciniti?
Ovo je u neku ruku zagonetka dok vecim delom govori kakav si ustvari...
Smarači, evo odgovor na moju zagonetku je broj (godina) 1961 koji se čita naopačke isto. Teko za oko 4000 godina , kada nastupi godina 6009 će se ponovo desiti da je godina ista i kada se obrne.
Ja koristim samo rimske brojeve, tako da 'iljadu devetsto šeset i jedan pišem kao MCMLXI
A IXLMCM ne znači ništa :p
To su: Jako bolesna starica koja hitno treba u bolnicu, doktor koji vam je pre spasio život i trenutno pomaže bakuti, a veoma mu se zuri i tvoja devojka iz snova. Sta ces uciniti?
dao bi doktoru auto da odveze bakutu i ostao na stanici da se moja devojka iz snova divi kolko sam kul i dobar dok cekamo zajedno autobus da odemo do mene da je karam zato sto sam pazljiv.
Haha ma za ovaj ridl nisam siguran da sam dobro kobjasnio, ali mi svejedno došlo da podelim sa vama O:)
TO!
Krv pije, vampir nije, krila ima, a ne leti. Šta je?