Prijava

Ja jebem :)

Ja crnke.

Kuća je loptastog oblika i ima dva sprata.
U prizemlju je patuljak.Na prvom spratu je vještica.A na drugom čovjek.I desilo se ubistvo.Svi imaju alibi:
Patuljak-Bio sam u šumi za vrijeme ubistva.
Vještica-Letjela sam na metli.
Čovjek-Bio sam u kući,čitao knjigu u ćošku.
Who is the killer?

Čovek, kuća nema ćošak. prelako.

Izvoli,Gambiša,pametnice. :)

Ajde gamby , svi željno iščekujemo JA JEBEM zagonetku.

Čovek, kuća nema ćošak. prelako.

Uvek vam je čovek kriv. Rasizam.

Rasizam između patulja veštice i čoveka ne postoji.

neka postavi neko drugi, osim ako ne želite da odgovarate na puna škola djaka, niotkuda vrata što bi bio moj vrhunac. :p

Rasizam između patulja veštice i čoveka ne postoji.

Koliko je često čovek osuđen za neki zločin, a koliko patuljci ili veštice?

Pišem, ja PIŠAM !
Nego ovo ako pogodite, skidam kapu. Ova otkida !

Šta se desilo u drugoj polovini 20 og veka, što se neće ponoviti narednih 4000 godina ?
( odgovor se odnosi na taćan datum godine, to su bile godine Bitlsa. Nije astronomsko dešavanje, geološko, niti fizički događaji ).

To nije zagonetka :)

Jeste, matematička.
Nije Denisx.

Evo jedne zanimljive, dosta stare...

Vozis se svojim skupim automobilom koji ima mesta za samo dvoje, slusas muziku sa njim i uzivas.... Iznenada prolazis kraj autobusne stanice. Tamo troje ljudi čeka autobus koji kasni...
To su: Jako bolesna starica koja hitno treba u bolnicu, doktor koji vam je pre spasio život i trenutno pomaže bakuti, a veoma mu se zuri i tvoja devojka iz snova. Sta ces uciniti?

Ovo je u neku ruku zagonetka dok vecim delom govori kakav si ustvari...

Smarači, evo odgovor na moju zagonetku je broj (godina) 1961 koji se čita naopačke isto. Teko za oko 4000 godina , kada nastupi godina 6009 će se ponovo desiti da je godina ista i kada se obrne.

Ja koristim samo rimske brojeve, tako da 'iljadu devetsto šeset i jedan pišem kao MCMLXI
A IXLMCM ne znači ništa :p

Vozis se svojim skupim automobilom koji ima mesta za samo dvoje, slusas muziku sa njim i uzivas.... Iznenada prolazis kraj autobusne stanice. Tamo troje ljudi čeka autobus koji kasni...
To su: Jako bolesna starica koja hitno treba u bolnicu, doktor koji vam je pre spasio život i trenutno pomaže bakuti, a veoma mu se zuri i tvoja devojka iz snova. Sta ces uciniti?

dao bi doktoru auto da odveze bakutu i ostao na stanici da se moja devojka iz snova divi kolko sam kul i dobar dok cekamo zajedno autobus da odemo do mene da je karam zato sto sam pazljiv.

A IXLMCM ne znači ništa :p

Haha ma za ovaj ridl nisam siguran da sam dobro kobjasnio, ali mi svejedno došlo da podelim sa vama O:)

Krv pije, vampir nije, krila ima, a ne leti. Šta je?