Zagonetke

1. Ajde i par ovih generičkih sa lopticama i tasovima pa da idem da spavam.
    Znači priča je sledeća, imaš određen broj loptica među kojima je jedna falična, i imaš onu vagu sa tasovima. Treba iz određenog broja merenja da pronađeš tu faličnu, i evo su primeri:

12 loptica, jedna je teža od ostalih, 3 merenja.
    9 loptica, jedna je teža od ostalih, 2 merenja.
    9 loptica, ne znaš da li je jedna lakša ili teža, 3 merenja.
    I ovo ako rešite za jedno veče, popušim vam kurac:
    12 loptica, ne znaš da li je jedna lakša ili teža, 3 merenja.

2. Prvi dan:
    Pera vidi da Mita i Žika imaju zelene oči.
    Mita vidi da Pera i Žika imaju zelene oči.
    Žika vidi da Pera i Mita imaju zelene oči.

Drugi dan:
    Pera misli da će Žika i Mita da izvale da su samo njih dvojica i da će da zapale, međutim oni dolaze i trećeg dana iz čega se može zaključiti da ima još neko sa zelenim i da je to Pera.

I ja skapirao dok sam pisao hahahah.

3. Ma šta se gubite, ta zagonetka je nerešiva ili joj fali nešto, u stvari sigurno fali neki bitan deo koji se izgubio u prevodu, garant dok sam prevodio sa srpskog na srpski sam nešto prebacio.

4. Podeliš ovih 9 loptica na 3x3. Staviš 2 grupe na tas. Ako su jednake znači da je teža među ove 3 koje su ostale, tu staviš jednu i jednu i kraj.

5. 12 loptica podeliš na 4x3 i sve dalje istim principom kao malopre.

6. Ih te easy nivo, ajde ovo kad ne znaš da l' je lakša ili teža...

7. Нетачно, Манчестере.

8. Ne kapiram foru sa tim. U čemu je razlika tačno lololo?

9. Šumom ide a ne šmrče?

10. Pa kad meriš recimo ovih 9 i ako znaš da je teža ti podeliš na 3x3 i uzmeš prvih 6 i meriš, i kad ti ispadne da su teže ove desno onda meriš od njih, a kad ne znaš da li je teža ili lakša onda je zajebano.

11. Па лепо. Делиш увек у три групе. Измериш 2 пута, испадне исто и оно што остане једно по једно - то ти је више од три мерења.

12. Pa kad meriš recimo ovih 9 i ako znaš da je teža ti podeliš na 3x3 i uzmeš prvih 6 i meriš, i kad ti ispadne da su teže ove desno onda meriš od njih, a kad ne znaš da li je teža ili lakša onda je zajebano.

A da jeste, jebo me otac ludi.

13. Па лепо. Делиш увек у три групе. Измериш 2 пута, испадне исто и оно што остане једно по једно - то ти је више од три мерења.

Prvo merenje ti je 3 i 3, jednaki su, prelaziš na ostalih 6, ponovo 3 i 3, jedno je teže, ostaje ti 3, sada staviš 1 i 1, ako su jednaki znači da je ona jedna preostala, a ako nisu znači da je jedna od dve izmerene teža.

14. А то тас. Аукурац, ја мислио вага обична. лоло

15. Znate ono za šibice i tibetanskog sveštenika?

16. A je l' i rešenje bilo a?

17. Koja je zagonetka sad aktuelna?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.