Čovek ulazi žurno u kafić i nešto traži od konobara. Konobar ga sasluša i izvadi iznenada pištolj i uperi mu u čelo. Ovaj mu kaže: ''Hvala!'', i izađe. Šta je tražio od konobara i zašto?
Čovek ulazi žurno u kafić i nešto traži od konobara. Konobar ga sasluša i izvadi iznenada pištolji uperi mu u čelo. Ovaj mu kaže: ''Hvala!'', i izađe. Šta je tražio od konobara i zašto?
Čovek ulazi žurno u kafić i nešto traži od konobara. Konobar ga sasluša i izvadi iznenada pištolj i uperi mu u čelo. Ovaj mu kaže: ''Hvala!'', i izađe. Šta je tražio od konobara i zašto?
Da izvadi pištolj i uperi mu u čelo, jer se kladio u to sa ortacima?
Ja pročitao ovo kao "Čovek muca", i onda neko vreme razmišljao kako mucavac kaže "Dajte mi čašu vode" i zašto bi to izazvalo šankera da mu uperi pištolj u glavu.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Убијен је у фабрици лололо
Kroz šiber?
Da napisem resenje ili d' idem pijem kafu pa posle? Mozda neko provali.
Напиши, нема шансе да провали неко.
Piši rešenje. Niko neće da provali ima previše mogućnosti.
Aham. Pa čika je radio i živeo u svetioniku.
Pa onda treba da kažeš, prouzrokovao je smrt ljudima ili tako nešto!
Pa šta znam, ja provalila samo na osnovu onoga što sam i vama rekla, mišljah da nije teško...
Evo jedne:
Šta treba da kažeš da bi preživeo?
Neću.
'Ajde sad da vas vidim.
Šta treba da kažeš da bi preživeo?
Pa ista je već bila.
"Ubićeš me nožem."
Uperi mi pištolj u čelo? lololol
Da izvadi pištolj i uperi mu u čelo, jer se kladio u to sa ortacima?
Covek stuca.
Salmonel tačan. Tražio mu je prvo čašu vode.
"Ubićeš me nožem."
Odgovor je tačan.
A gde je bila? Na ovoj temi?
Da, samo sa kineskim pravosudnim sistemom umesto čoveka :)
Aha, Tronošče, samo malo drugojačija. :)
Ja pročitao ovo kao "Čovek muca", i onda neko vreme razmišljao kako mucavac kaže "Dajte mi čašu vode" i zašto bi to izazvalo šankera da mu uperi pištolj u glavu.