Zagonetke

1. Ja pročitao ovo kao "Čovek muca", i onda neko vreme razmišljao kako mucavac kaže "Dajte mi čašu vode" i zašto bi to izazvalo šankera da mu uperi pištolj u glavu.

Hhaha, takodje. :)

2. Da, samo sa kineskim pravosudnim sistemom umesto čoveka :)

Odgovarao sam Viti (ili kako se već zove lololo) za onu moju oko ubica, pa sam tu propustio. Izvinjavam se :)

3. Ево једне, причао ми професор:

Има отац два сина, и био је на самрти, и није знао коме да остави краљевство. И рекао је да одрже трку коња, и чији коњ стигне последњи, тај син добија краљевстцо. Кренула је трка, и вукли су се око један дан. Нису прешли пар метара, а наишао је неки мудрац. Рекао им је само ДВЕ речи после које су њих двојица загалопирали ка циљу. Које им је две речи мудрац рекао?

4. Moju niko nije rešio, a izgleda niko i ne planira.

5. Pišem, slobodno je ponovi. :) Možda nismo obratili pažnju, mislivši da je rešena..

6. Замените коње.

7. Čovek je ubijen u svojim kolima. Metak u glavu. Prozori su podignuti. Nema rupa od metka nigde na kolima. Vrata nisu otvarana nakon smrti, niko nije ni ušao ni izašao iz kola. Kako je onda čovek ubijen?

Evo je :)
    Malo je glupa, moram da priznam, ali šta sad.

8. Veliki kineski car odluci da pogubi 100 mudraca jer su planirali zaveru protiv njega. Medjutim, njegovi savetnici mu kazu kako ce to lose uticati na njegovu popularnost medju ucenim ljudima i kako mora da im da bar neku sansu. Stoga car odluci da im postavi ovakav zadatak:
    Prvo ce svakom mudracu biti vezane oci. Potom ce svakom od njih na glavu biti stavljen veliki sesir srama, crne ili bele boje (broj sesira jedne boje ne mora biti jednak broju druge). Potom ce biti postrojeni u vrstu, jedan iza drugoga. Na kraju ce im ukloniti poveze sa ociju i dati priliku da kazu jednu od reci - CRNI ili BELI (govore redom koji sami odluce). Svaki mudrac vidi one koji su ispred njega (i njihove sesire). Ukoliko rec koju izgovori odgovara boji njegovog sesira bice mu postedjen zivot. Mudracima je pre svega ovoga ostavljeno 20 min da smisle strategiju za prezivljavanje. Svecanost je dosla.... i prosla... Svi mudraci su preziveli, mada jedan igrom srece. Koja strategija im je to omogucila.

Malo je matematicka...

9. Malo je matematicka...

Malo lol, ja koliko znam ovo je bilo na Republičkom ili okružnom iz matematike za 3./4. razder srednje škole.
    Moj brat zna da uradi :)

10. Bilo je davno na saveznom za osnovce. Ali to su osnovci. Osim toga, njima su bile tri boje lolololo

11. Brate, ako nekoga ne bude mrzelo da reši ovo, sečem kitu.

12. Ko resi ovo a ne gugla odgovor, moj naklon.

13. Ovo sam ja hteo da postavim, doduše bilo je sa svemircima, a ne kinezima. :) U svakom slučaju, genijalna fora.

14. Pišem ša tvoj čoek je ubijo samog sebe.

15. Čovek je ubijen u svojim kolima. Metak u glavu. Prozori su podignuti. Nema rupa od metka nigde na kolima. Vrata nisu otvarana nakon smrti, niko nije ni ušao ni izašao iz kola. Kako je onda čovek ubijen?

Kroz šiber? :))

16. Rokn'o covek sam sebe

17. Onda je malo glupo da se kaže da je ubijen, ako je tako. Nego, poginuo od metka ili tako nekako da se formuliše.

18. Onda je fora tipa "Istraga je jos u toku". Ili nesto slicno

19. Jojo ovaj kineski mudrac probijač leda, da nije imao igru sreće, velika većina bi pomrli.

20. Pa ako mora da kaže boju ovog kog vidi, onda ne može da kaže boju svog koju zna... ?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.