Научници са сајта Вукајлија (обавезно прочитајте правила) ПРИЈАВЕ У ТОКУ

1. Dobra tema reme, biće ovde zanimljivo. Mada pitanje je da li da uvedeš pravila i ograničiš slobodu i sprečiš preterano proseravanje ili da bude zanimljivo tako što svako lupa kako hoće. Jbg na tebi je pa ti vidi, od mene ćeš imati povremeno glupo ali ekstremno nebitno pitanje za čovečanstvo.

2. ПА то размишљам, до сада је у спемчину отишла свака тема у којој је дата апсолутна слобода, а то ми није циљ. :)

3. Epa onda napravi sumarizaciju pravila ovde, kolko smo do sad ustanovili, sve lepo u prvi post, počisti malo ovo što smo istreskali ovde, pa sutra fino polako da se bacimo na ozbiljno proseravanje.

4. A da ali zbog ovog sa pvt mi deluje kao da bi mogla zamreti tema brzo. Jedino ako neko bude sedeo po ceo dan i sređivao te pvt-ove lololo
    Inače ako ovi moji postovi budu spemovali temu kad budeš odredio pravila reci mi da ih obrišem.

5. Ма неће бити пвт-ова. :)

6. Reme obriši temu, smisli lepo kako bi je realizovao, pošto je odlična ideja, i sutra napravi ponovo, ali napiši pravila u uvodnom postu. Sad smo je upropastili, neće niko čitati tri strane predloga.

7. Epa smisli ti nešo bez pvt-ova (I meni je sranje priznajem), mene boli glava sad ne mogu, pa ću sutra da vidim dokle je stigla tema.

8. Не разумем зашто би сметало да се повремено постује овако нешто (управо написано):

Пиво повољно утиче на број одабраних дефиниција

Научници са сајта Вукајлија открили су да пиво поспешује вукајлијашки просек. У истраживању које је спроведено путем певетеа на 15-ак особа, утврђено је да бесплатно пиво одобровољује модераторе, спушта њихов критеријум и упућује их на налоге особа које су их тим пивом частиле. Наравно, не смете претеривати са уношењем алкохола у модератора, јер он може да се пропије, а убрзо и због тога да направи инцидент који ће га коштати модераторске фотеље. Још један доказ да ни у чему не треба претеривати.

Не отвара ми се нова тема, осетио бих се као плагијатор.

9. А и не бих знао какав наслов да ставим :Д

10. Стивене, сметало би то што 99% постова не би било смислено као што је твој пост. То би сјебало ствар. :) Можеш да отвориш тему "Ваши научни радови". :)

11. evo jedan moj naucni rad od ranije
    http://vukajlija.com/koeficijent-sranja/51382
    NAPOMENA: necu da ispadne reklama, definicija je moja, davajte na nju minuse

Koeficijent sranja

Koristi se kao metod utvrdjivanja istinitosti informacija koje nam neki serator iznese!

Formula: Istina=Informacija(1-K.S.)

gde se K.S. krese od 0% do 100%

koliki ce da bude zavisi od opkolnosti pod kojima se prica potencijalnog seratora odigrala

"Brate, sad sam doso sa eskurzije, jos sam pijan, u busu smo do Grcke popili svako po litru rakije, nismo spavali celu noc! Prvi dan sam popio 30 limenki Hajnikena, onog od pola litre...ju...jedva sam stojao na nogama..."

-Radnja se dogadja na eskurziji K.S.=30%
    -U inostranstvu K.S.=30%+15%
    -Pricu nema ko da potvrdi K.S.=30%+15%+10%
    -Prica se o alkoholu K.S.=30%+15%+10%+20%=75%

lik rece da je popio 15 litara piva

Istina=15(1-0.75)=3.75 litara piva je popio i istom formulom 2.5 deci rakije
    sto je sasvim realno za jedan ceo dan
    --------------------------------------
    "A sto sam karo crnkinju! brate fotomodel, dosla u dopicnjaku bez gacica u diskoteku...znas kako mi ga je dudlala onim punim usnama"

-Radnja se dogadja na eskurziji K.S.=30%
    -U inostranstvu K.S.=30%+15%
    -Pricu nema ko da potvrdi K.S.=30%+15%+10%
    -Prica se vodi o ribama K.S.=30%+15%+10%+40%=95%

dakle tacnost price je 100%-95%=5%

e sad postoje 2 resenja
    -smuvo je ribu koja je 100%/5%=20 puta losija od opisane ribe
    -Ili je ta riba zaista postojala ali nije bilo opisanih bludnih radnja nego ju je samo video u toj diskoteci
    -------------------------------------
    Znaci u buduce, kad ocekujete ortaka potencijalnog seratora
    sa mora ili eskurzije na stanici ponesite digitron!

12. Како вам се чине нова правила?

13. Dobra su Reme. Mogu li da se prijavim za oblast sport?

14. Polako, za svaku temu se posebno prijavljuješ. :) još nemamo temu. Jer budimo realni, onako će svi dobiti šansu da učestvuju. :D

15. Znači neko pita nešto u vezi sporta ili bilo čega i onda se tek prijavljujem?

16. Prijavljuješ se kad god ti se učini da će nešto u vezi sporta trebati. Znači, pitanje o seksu, prijavljujete se ti, fizičar, englez, matematičar i slikar. Dobijate posao, ti dokaz izvodiš kao sportista, fizičar kao fizičar, englez kao englez i tako dalje. Onda taj vođa tima, izvuče smislene delove svakog dokaza i sklopi celinu od njih. I za to postoji konkurs, ali ću to tek smisliti kako će izgledati. :)

17. To je to do jaja! Svaka čast Reme, odlična ideja.

18. Ma kakva nova tema, ne smarajte, dobar je svaki post, naročito ovaj:
    http://vukajlija.com/forum/teme/32622-naucnici-sa-sajta-vukajlija-obavezno-procitajte-pravila?strana=2#post_1555498
    Treba da bude u tom fazonu.

19. Sviđa mi se ova tema.

Evo buri me je sad pitao na četu pitanje:

#

бури

08:38

Zašto je ljudima opravdanje ''ja sam takav'' oduvijek?

Evo i ja hoću neki duhovit odgovor, naravno uz adekvatne duhovite dokaze. :)))))

20. Упиши тамо и једног правника, вуче.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.