Научници са сајта Вукајлија (обавезно прочитајте правила) ПРИЈАВЕ У ТОКУ

1. Oću i ja ovo da probam , u kinematografiji i stripovima mi nema ravnog.

2. Nije baš naučna disciplina, ali ja sam stručnjak za odnose s javnošću.

3. Упиши ме дедер на тему о запишавању. Врсан сам антропололог и клавир-штимер.

4. ŠKK, novo prijavljivanje?

5. astronom,tako me upisi

6. Evo da ne bude da sam otvorio temu i da neću da sigram.
    Stručnjak za opštu elektrotehniku i uzgajanje krvavih orhideja.
    Prijave traju do ponedeljka, do 23:59.
    Timovi će biti formirani do utorka u ponoć, a razradu tema i pisanje stručnih radova će trajati do petka u 23:59.
    Radove ću objaviti u subotu, ne znam tačno kada, a glasanje će trajati do utorka, kada će najkreativniji radovi biti objavljeni u prvom postu. I zapamtite, radi se timski. U međuvremenu ćete se prijavljivati za nove radove. Znači, kompletan ciklus traje 7 dana. Ajd' živi bili.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.