In that case, prijavljujem se za naučnika na polju zaštite životne sredine, kao i na polju imaginarne tehnologije. Ne znate šta je imaginarna tehnologija? Ne brinite, sa mnom će te sve saznati. i to o izumima koji još nisu izmišljeni. I dalje deluje zbunjujuće? Ne brinite, sve će se lepo kaz'ti.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
E, da upiši i mene budućeg inženjera
mozete da racunate i na jednog guslara
Računajte na dva guslara, ali sa jednim guslama.
Upiši mene, specijalnosti: robotika, pečenje rakije i seoska švalerancija.
evo i ja cu na zahtev
specijalnosti: brisanje postova, odrzavanje teme, i banovanje spemera.
kvalitet rada: ocajan.
interesovanja: nikakva (da radim ovo). mozda samo banovanje.
specijalnosti: brisanje postova, odrzavanje teme, i banovanje spemera.
kvalitet rada: ocajan.
interesovanja: nikakva (da radim ovo). mozda samo banovanje.
Šta je sa mećanjem senzora na sise uspaljenih Irkinja?
Ljudi za svaki poduhvat se posebno prijavljujete da niko ne bi bio isključen iz rada teme. Birate šta ćete da radite.
Arhitektura, seljačka politika...
Reme, metni me, kao rođenog Brčaka, preldžiju i čojeka domaćina za ovu temu: "Bosanci najviše jebu u regionu. Kako im to uspeva?"
Rockangel: budući inženjer, kontroverzna ličnost, ninfomanka, specijalista za venerofobiju :))))))))))
Rockangel: budući inženjer, kontroverzna ličnost, ninfomanka, specijalista za venerofobiju :))))))))))
Naučnice, kaže se nimfomanka.
A je l' treba da se prijavim negde za ovu temu?
Sorry gambi, brzo kucam
Ovde se prijavljuješ dušice
In that case, prijavljujem se za naučnika na polju zaštite životne sredine, kao i na polju imaginarne tehnologije. Ne znate šta je imaginarna tehnologija? Ne brinite, sa mnom će te sve saznati. i to o izumima koji još nisu izmišljeni. I dalje deluje zbunjujuće? Ne brinite, sve će se lepo kaz'ti.
lolololo
rockangel
Naučnice, kaže se nimfomanka.
ti znas kako se kaze...valjda devojka zna sta joj je struka
Računajte još jednog tehničara računarstva
ја сам историчар ако затреба
ja se prijavljujem kao aker, i multiinstrumentalista sa posebnim naglaskom na sviranje kurca