![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja ću da budem seksolog sa instituta Vaso Butozan u Banjaluci.
evo i ja se javljam u polju bio inženjeringa, kvantne fizike, i svega onoga što ne znate i nikad nećete saznati, tako da ću uvijek bit' u pravu.
umalo da zaboravim, dodajem i strucnjak za kopanje rupa
Ja se prijavljujem na za ovo SMarkovo pitanje, nisam stručan, ali sam zato glup.
Napraviću listu istraživača za ova dva pitanja malo kasnije, dobićete informacije večeras. :) Kaizene, oš da budeš glava tima ili običan član?
Daj meni nešto gde ima mozganja. Može misterija univerzuma, zašto word pomera sliku tamo gde on 'oće ili prosto venerične bolesti.
http://1.bp.blogspot.com/-M7EtsyR3QsU/TdO92Lu_oDI/AAAAAAAAAAg/CR0nrB4Mqhg/s1600/TrollFace.png
Lolčić :)
Ahahaahaha
Menjaj nik i avatar.
AHAHAHAHAHAHHA PAVLE
Inače, prijavio sam se pre nego što sam bio kaizen.
Id u kurac, ja preko moba, mislio stvarno Kaizen. :)
Hahahahahah :)
Why so serious?
Ја ћу да будем помоћно сметало, које зна све ? јел ок ?
ЕДИТ: Ја ћу да будем научник који је открио тајне СПАЈАЛИЦЕ помоћника у ворду.
Da li se sudžuk smanjuje kad guliš bananu?
i? sta smo otkrili?
Kooooooliko je ovo dobra tema, Reme! Evo, i ja se prijavljujem kao farmaceut (razmatram sa aspekta hemije, botanike i fiziologije). Sad, ako sam dobro razumela, stavićete više ''naučnih pitanja'', pa nas onda svrstati po sklonostima ili razmatrati temu sa različitih aspekata struke? Super! Ti si legenda! Samo bih zamolila oko tih postova, da li sve ovde pripadnici jednog tima kače (znaćemo ko je sa kim) i onda jedan to skrpi u celinu? Nisam baš razumela jer ste spominjali i neke PVT-ove i to, pa sam se zbunila za šta ste se na kraju odlučili. :)
Neću možda odmah moći da se udubim, ali od oktobra bih rado se pridružila ''istraživanjima''. Fenomenalna tema!
Isto ova ideja:
Je odlična! Ali što kažeš da potpuno ukinemo spem.
http://image.spreadshirt.com/image-server/image/product/15825849/view/1/type/png/width/378/height/378/navy-i-love-science-the-classic-for-scientists-t-shirts.png
Tema: fenomen pišanja uz drvo, zid, banderu kod muških jedinki različitih vrsta, počev od čoveka, preko kučića, pa sve do sabljastog tigra. Zašto? Naći sličnosti i razlike, objasniti fenomen, i naći uzroke, razloge i posledice takvog ponašanja.