hahahahah kako je dobra temaaa
evo ja se prijavljuje, red je da i jedna bosanka učestvuje u ovome
a ti Reme sam odredi moje stanovište sa kog bi obrađivala temu :D
Jest da nisam starosedelac, al umem da kenjam k'o trudna foka, pa ukoliko me primite u vasu cetu znanja, rad sam da sa vama podelim znanje koje imam iz oblasti elektrotehnike, racunarstva, sporta ( posebno kosarke ) i generalno osnova zivota kao takvog.
Računajte još jednog člana u tim. Obrađujem sa stanovišta prirodnih nauka, sa posebnim osvvrtom najviše fiziku i hemiju. Neuračunljiv, i jednu laboratorijsku nezgodu daleko od super-zlikovca. A i volim popit'.
Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost? Pitanje mi se postavilo posmatrajući mog debelog mačora koji minimum 2 puta u toku jednog sata se istegne i okrene na drugu stranu.Da li ga to čini ažurnijim?Da li se paralela može preneti na ljude?Da li je moguće napraviti mašinu za okretanje i istezanje u toku sna?
Tema: fenomen pišanja uz drvo, zid, banderu kod muških jedinki različitih vrsta, počev od čoveka, preko kučića, pa sve do sabljastog tigra. Zašto? Naći sličnosti i razlike, objasniti fenomen, i naći uzroke, razloge i posledice takvog ponašanja.
2.
Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost?
Елем, штета думре тема, кад се људима свидела. Ја ћу од понедељка имати прилично времена па ћу је одржавати. Извињавам се за кашњење од 3-4 месеца. Што би Мрка рекао, поставимо нереалне рокове, да бисмо посао завршили за неко релативно нормално време.
Ценим да модови немају ништа против оживљавања ове теме.
Задата је тема.
ПРИЈАВЕ У ТОКУ! Кажите своју специјалност и тему коју бисте волели да обрађујете и ваше жеље. Па да формирамо тимове.
Prijave u toku. Ko hoće nek se javi i nek kaže svoju specijalnost i sa kog stanovišta bi obrađivao temu.
hahahahah kako je dobra temaaa
evo ja se prijavljuje, red je da i jedna bosanka učestvuje u ovome
a ti Reme sam odredi moje stanovište sa kog bi obrađivala temu :D
Ja sam zadužen za čvarke. Uža specijalnost - drobenjaci.
Jest da nisam starosedelac, al umem da kenjam k'o trudna foka, pa ukoliko me primite u vasu cetu znanja, rad sam da sa vama podelim znanje koje imam iz oblasti elektrotehnike, racunarstva, sporta ( posebno kosarke ) i generalno osnova zivota kao takvog.
Stručan u poljima istorije, ždranja, lokanja, književnosti i pranja sudova. Glup ružan i debeo, ali ima dobru dušu.
Ako budem imao vremena obradiću je iz ličnog iskustva i kao programer ću da pronađem učestalost i ponavljanje :)
Моја ти је специјалност економија. Дај нешто =)
Računajte još jednog člana u tim. Obrađujem sa stanovišta prirodnih nauka, sa posebnim osvvrtom najviše fiziku i hemiju. Neuračunljiv, i jednu laboratorijsku nezgodu daleko od super-zlikovca. A i volim popit'.
Шта би на крају од овога :)
Jesam rekao da će tema da crkne od tolikih pravila. A šteta imala je potencijala.
Šteta.
Bilo bi lepo kad bi ova tema oživela. Deluje zaista zanimljivo :)
ocu i ja!!!1 u biologiji i engleskom nemam premca!!!1mooooooolim vas...
Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost? Pitanje mi se postavilo posmatrajući mog debelog mačora koji minimum 2 puta u toku jednog sata se istegne i okrene na drugu stranu.Da li ga to čini ažurnijim?Da li se paralela može preneti na ljude?Da li je moguće napraviti mašinu za okretanje i istezanje u toku sna?
Историја и све о бендовима 60 и 70.
AJde naučnici,dao sam temu za razmišljanje...
Inače sam stručnjak za logiku,logičko zaključivanje i predviđanje
Историчар. Ужа специјалност, античка историја Блиског истока и јужне Европе. :)
1.
2.
Елем, штета думре тема, кад се људима свидела. Ја ћу од понедељка имати прилично времена па ћу је одржавати. Извињавам се за кашњење од 3-4 месеца. Што би Мрка рекао, поставимо нереалне рокове, да бисмо посао завршили за неко релативно нормално време.
Ценим да модови немају ништа против оживљавања ове теме.
Задата је тема.
ЕДИТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ПРВИ ПОСТ!
Ova tema će da rikne, a baš je dobro zamišljena!
Ajde da probamo da je oživimo!
Stomatologija. Skijanje.
1. Sakso - Stomatologija. Skijanje. Prvi kandidat.
Elem, nadamo se da neće da umre tema. Poslednji put je bilo dosta zainteresovanih.