Научници са сајта Вукајлија (обавезно прочитајте правила) ПРИЈАВЕ У ТОКУ

1. Prijave u toku. Ko hoće nek se javi i nek kaže svoju specijalnost i sa kog stanovišta bi obrađivao temu.

2. hahahahah kako je dobra temaaa
    evo ja se prijavljuje, red je da i jedna bosanka učestvuje u ovome
    a ti Reme sam odredi moje stanovište sa kog bi obrađivala temu :D

3. Ja sam zadužen za čvarke. Uža specijalnost - drobenjaci.

4. Jest da nisam starosedelac, al umem da kenjam k'o trudna foka, pa ukoliko me primite u vasu cetu znanja, rad sam da sa vama podelim znanje koje imam iz oblasti elektrotehnike, racunarstva, sporta ( posebno kosarke ) i generalno osnova zivota kao takvog.

5. Stručan u poljima istorije, ždranja, lokanja, književnosti i pranja sudova. Glup ružan i debeo, ali ima dobru dušu.

6. Prijave u toku. Ko hoće nek se javi i nek kaže svoju specijalnost i sa kog stanovišta bi obrađivao temu

Ako budem imao vremena obradiću je iz ličnog iskustva i kao programer ću da pronađem učestalost i ponavljanje :)

7. Моја ти је специјалност економија. Дај нешто =)

8. Računajte još jednog člana u tim. Obrađujem sa stanovišta prirodnih nauka, sa posebnim osvvrtom najviše fiziku i hemiju. Neuračunljiv, i jednu laboratorijsku nezgodu daleko od super-zlikovca. A i volim popit'.

9. Шта би на крају од овога :)

10. Jesam rekao da će tema da crkne od tolikih pravila. A šteta imala je potencijala.

11. Bilo bi lepo kad bi ova tema oživela. Deluje zaista zanimljivo :)

12. ocu i ja!!!1 u biologiji i engleskom nemam premca!!!1mooooooolim vas...

13. Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost? Pitanje mi se postavilo posmatrajući mog debelog mačora koji minimum 2 puta u toku jednog sata se istegne i okrene na drugu stranu.Da li ga to čini ažurnijim?Da li se paralela može preneti na ljude?Da li je moguće napraviti mašinu za okretanje i istezanje u toku sna?

14. Историја и све о бендовима 60 и 70.

15. AJde naučnici,dao sam temu za razmišljanje...
    Inače sam stručnjak za logiku,logičko zaključivanje i predviđanje

16. Историчар. Ужа специјалност, античка историја Блиског истока и јужне Европе. :)

17. 1.

Tema: fenomen pišanja uz drvo, zid, banderu kod muških jedinki različitih vrsta, počev od čoveka, preko kučića, pa sve do sabljastog tigra. Zašto? Naći sličnosti i razlike, objasniti fenomen, i naći uzroke, razloge i posledice takvog ponašanja.

2.

Evo recimo,kako često okretanje i istezanje u toku sna deluje na odmornost?

Елем, штета думре тема, кад се људима свидела. Ја ћу од понедељка имати прилично времена па ћу је одржавати. Извињавам се за кашњење од 3-4 месеца. Што би Мрка рекао, поставимо нереалне рокове, да бисмо посао завршили за неко релативно нормално време.
    Ценим да модови немају ништа против оживљавања ове теме.
    Задата је тема.

ПРИЈАВЕ У ТОКУ! Кажите своју специјалност и тему коју бисте волели да обрађујете и ваше жеље. Па да формирамо тимове.

ЕДИТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ПРВИ ПОСТ!

18. Ova tema će da rikne, a baš je dobro zamišljena!
    Ajde da probamo da je oživimo!
    Stomatologija. Skijanje.

19. 1. Sakso - Stomatologija. Skijanje. Prvi kandidat.

Elem, nadamo se da neće da umre tema. Poslednji put je bilo dosta zainteresovanih.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.