Prijava

bas mi je zao.. jbg. nista, onda cemo ovaj termin, od pola jedanaest za neke druge svrhe koristiti. ako ne igramo ligu, mozemo esl npr! :)

Ma biće ljudi posle praznika :)

Вечерас су То и Тког тријумфовали у величанственом мечу 2в2 против Агуера и Уриелса из ЦБК. Коначни резултат је био 6:3 за наше мајсторе. Сматрам да је ово велики успех за нас. Свакако напредујемо као појединци и као тим. Ако овако сигурно будемо играли и у 3в3 лиги на СХБ, имамо добре шансе да стигнемо у ту прву лигу до следеће сезоне.

А синоћ смо избацили једну од најјачих екипа са СХБ-а у купу, на продужетке 1:0, а потом остварили прву победу икада и на ЕСЛ-у, па онда још једну :)).

Nasa reprezentacija je konacno pokazala karakter, izdrzali smo 25 minuta da ne primimo gol, da bi ga na kraju postigli i pobedili! Cestitam ljudi! :)
A u 2v2 ligi ekipa Tkog/ToMajstor ima skor od 6 0 1 u A grupi, za sada. Mislim da u ligi ima ukupno oko 20 ekipa, koje su raspodeljene u dve grupe, i zao mi je sto se nije prijavilo vise nasih igraca.

Дошао сам на следећу идеју.
Да наставимо 3в3 лигу али са диригованим саставима.

У РЕД тиму би играли : То, Импре, Тког, Лаки

У БЛУ тиму : Тиаго, Коле, Кокошка, Зез, Јорган, Микић, Марко, Седплас, Ксела и сви остали кои се пријаве.

Овако знам да би РЕД увек био на окупу, а од БЛУ би се бар троје окупили за вече од ових 9, односно 7, или више ако их буде било.
------------------------------------------
Ако баш имате воље за 2в2 онда можемо паралелно и то али би се играла када се нађете у току дана, 22:30 и касније је резервисано за 3в3.

:D a brate :D, pa to ti je gore nego random igraci, ne bi se znalo ko pije ko placa... :D

Што Јоргане, овако не би било ситуација да се пише службени. Ставимо за капитена неког од БЛУоаваца тај одређује ко игра ако вас има више и терај. Капитен РЕДа То, као репрезентативни селектор.

Pa mozemo probati, ali ipak, tiagu je slab net, koleta i mikica skoro da nema nikako :D, sedplas i ksela vec duze vrijeme ne igraju, ostajemo dakle, kokoska, zez, marko i ja. realno slabi smo za vas ali mozemo probati..

Микић игра стално у последње време, и нет му се поправио сад хостује 3в3 без проблема :)) Пробаћемо.

А 2в2?

hmmm, mozemo neku mini ligu, od par timova, i da svako sa svakim igra po 4 puta, ali koliko nas ima ?

ja samo da kazem da bi igrao, nego mi termin (pola 11) bas i ne odgovara i zato cesto nisam tu. a i liga od 2 tima i nije nesto zanimljiva, ali jebiga kad nema igraca....

izgleda da je bolje da nista ne pocinjemo, niko se ne oglasava...

Ма почећемо у понедељак 3в3 а 2в2 када се скупи и ако се скупи довољно играча и екипа.

Мало рекламе, ово оно и можда неко и постује овде :)) лоло

Ja igram šta god da organizujete.

Пријављујем се за 2в2, одморићу од 3в3 барем ову сезону

И да, дајем предлог за 2в2: Пошто је добар број играча и престао да игра због термина од 22:30, да се играју утакмице по договору, дакле кад се сви играчи договоре кад могу да играју да се онда то одигра

За 2в2 сам и рекао да ће се играти тако.