Савез Жиголоа

1. svi ovakvi "savezi" uvijek idu u igre, tako da... ništa lično.

a dame koje su hoćne lako će da vas pronađu, niš' se ne brinite :))
    evo dvije moje kolegice s posla, divne gospođe, drže do sebe, pristojna plata, očuvane, već itekako prate temu. samo čekaju da se lista popuni pa da počnu da biraju.

2. Луло реци им слободно да ја немам термине вечерас ... :)

3. добро, нема везе.

реци им да мене посебно узму у обзир ако су МИЛФ-ови, а и ако нису нека обрате пажњу :)

4. nema šta da im prenosim, gledaju vas one same, imaju i one kompljutor :))
    ajde, ja sam njih preporučila i nahvalila, sad vi jedni druge i sami sebe. :)
    ali... suptilno.
    inače će one preći na Jebanje, a vi ostati praznih ruku.

5. inače će one preći na Jebanje, a vi ostati praznih ruku.

Samo, molim te, ne spominji za Jogutove postove, jerbo ako vide njegova umeća, mi ondak moremo mice i tablića igrati.

6. pa zadržite ih ovdje. i budite galantni, da ne požele da odu tamo. :)

7. е па ја ћу сам себе пошто друге ни не познајем, а и боље да ја јебем него неко други, јелте.
    значи много сам леп, то је сигурно најбитније пошто капирам да неће хтети да их водим на вечеру и у позориште и да разговарамо о поезији и уметности, мада сам такође и паметан и шармантан и све што треба. у ствари кад мало боље размислим, колико сам добар, ја ни не морам да будем жиголо да бих јебао, али јесам, јер то ипак радим из љубави.

8. Uskoro će izaći cenovnik usluga koje pružamo... Bićemo organizovaniji od Vlade Republike Srbije(dobro, možda to nije dobar primer, ali bićemo organizovani)...

inače će one preći na Jebanje, a vi ostati praznih ruku.

Nama džigoloima ruke nikad ne mogu da budu prazne... lolol

9. :suza radosnica mu krene kada vidi odziv za savez:
    DA, DA! I mi dzigoloi imamo dusu!

10. АЛО, САЛЕ...!
    интервениши тамо. зна се ко је утр'о стазу надолазећим жиголовима!!!2

ја сам праоснивач (може потврдити јебач над јебачима, данкан), и као такав захтевам место преЦедника! или макар почасног преЦедника. ништа мање, ништа више!!2

11. Ej ako će savezi u igre otključaj i sovjete onda molim te...

12. Млад сам, широких распона, 18 центиметара. Уписуј.

13. Ubačeni ste Mićko i aleksandre :)

14. ама, почасни преЦедник и ни мање ни више! шта ми фали? из добре сам куће, паламарчина одгајана по јусу, шта још треба? чак сам и незванични оснивач покрета.
    и да нам назив буде "ФОНДАЦИЈА ЗА ДОБРОВОЉНО ПРУЖАЊЕ УСЛУГА БЛАЈВАЊА КОЧИЋА". тако. дабоме. е.

15. Dobro aj, dobićeš odma malo viši rang kad si tako navalentan

16. када почиње служба?

17. Оћу и ја у ученике :)
    САЛЕ УБАЦИ МЕЕЕЕЕЕ, ЛУКС РЕАГУЈ!

18. Цокуле, убачен си. :)

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.