U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Из свог одељења? Говно
Mene izabrali za precednika odeljenja, ne znam na koju foru xD
Ja upao u parlament, a prvi sastanak držimo danas u nekoj kafančugi, FTW!
I Pinki, nije ti pametno.
+1.Valjda smo mi Vukajlijaši autoritet. :)
Pazi, mi kad biramo predsednike uglavnom bodemo da predsednik i ovaj što sa njim mora na parlament, budu neki koji se ne podnose. Prošle godine smo slali jednog emosa i jednog kvazidizelaša, a ove godine šaljemo jednog drkoša i baju koji misli da mu je najbolji drug.
Da podelim sa vama izjavu koju sam nedavno čuo:
Bolje kurac u ruci nego pička iz gimnazije!
Pinki , ne da to nije pametno, nego je katastašno. Bolje smuvaj neku iz škole, ima u 10 dobrih riba.
Мене неће више ни за благајника :) покрадох све паре .)
ЈА сам средњошколац идаље лолололол
Dobra tema!
http://www.alfa-portal.com/wp-content/uploads/2011/06/popeBenedictXVI.jpg
4-2, ekonomska. Bar.
volim da trolujem gimnazijalceee!
Ajde ljudi ode tema u kurac. Dajte malo vesti. Meni bleja jos nijednog keca nisam zab'o.
Aj da se ukljucim jubilarnim prvim postom... Cisto bezveze... Gimnazija IV, u opticaju studiranje filozofije ako stignem do BG-a posto sam iz CG-a...
Naša srednja škola organizuje najbolje svirke!
Jagodina! xD
Koj si sad pa ti?
A, lele. Mene ne znaš?
Jebga, smrtniče, izvini.
Samo da se javim, druga srednje - pravna tehničarka. Šta je ovo, svi gimnazijalci čoveče. :D