Komšinka Jacka, ako se onaj tvoj Dragutin opet zabavi duže u kafani (vrag mu babu osedlao, što me onomad osramoti pred čitavim nastavničkim vijećem jer sam bajagi ukrao balon rakije i sušenu butku iz školskog magacina pred školsku slavu), možemo zajedno da se naginjemo na potoku.
ljudi, ja sinoc vidjeh nekog ide po selu al nije od nasih, nego iz donjeg vukajlovca,neki posterdzija krenuo u kucu pokojnog care i kad vidje mene pobjeze, krenula lopurda da krade kulenje, mogob ruku dat daje Stefan Kostic
Jes pa da me posle tvoja Jovanka olajava na sva usta, ko da sam joj ja kriva što nume tebe da zabavi pa se ti zavlačiš po prašnjavim školskim tavanima sa onom Dragicom što deli deci užinu.
:kači na tarabu oglas:
PRODAJEM RASAD ZA KUPUS, PROLEĆNI, GLAVICA OD 3 KILE NAJMANJA!
LJUDI MYLYCA KRADE PAPRIKU, JUTROS SAM JE VIDEO U MOE PAPRIKE!!! Ja je pitam šta radiš tu, a ona veli tela da mi nabere pa da mi donese da se ne mučim ja! Kad ja bliže a njen pulover pun paprike, izgleda da i u gaće turala!!!
Jacka, Jovanka je još lane ošla nekom taksisti u varoš, majku joj jebem u majci krvavoj! Reko sam na početku da živim samo s Obradom.
A to s Dragicom je bilo samo 40-50 puta, omakne se čoeku, štaš.
SMRTOVNICA NA BANDERI:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
┼ ФЕЈД ┼
1. јануар 1990. - 10. јуни 2011.
┼ Дана десетог јуна лета Господњег 2011-ог раб божији Фејд се упокоји јер га уби окрутни модератор јербо окачи клете сисурде на чет по 1323899 пут, и изгуби главу. Окупљање ће се обавити 11. јуна у 11 часова у Доњој Међедини испред куће ожалошћених одакле поворка креће на сеоском гробљу.┼
Ожалошћени:брат Дебели пацов, сестра Еклипс, кум Луксдок, рођак Џонован, и остала родбина, пријатељи и многобројне швалерке.
ПОСТ СКРИПТУМ: Ко остане после сахране, идемо код Стоје у кафану да попијемо за покој душе, дошле неке пичке из Румуније, па ћемо им сисурде залити ракијом, за душу Фејда, јер му је то било последња жеља.
A taaako, komšo... Dok se ja jebavam s muškatle, komšiluk mi se osiplje a ja ne znam... Sve ću gi počupam i idem kod Mitre u frizeraj da vim šta mi još izmaklo, i usput dudarim pramenovi.
OGLAS NA BANDERI:
IZDAVAM SI SOBU U DRUGOJ KUĆI ZA 50 EURA MESEČNO. STAN I HRANA OBEZBEĐENI. WC POLJSKI DELUKS SVEŽE OFARBAN. MILINA DA TE OBLIJE KADA SI UĐEŠ UNUTRA. PRIVATE KUPATILO IZA KUĆE. IMA BURE SAS TOPLU VODU I UGRAĐEN TUŠ.
Komšinka Jacka, ako se onaj tvoj Dragutin opet zabavi duže u kafani (vrag mu babu osedlao, što me onomad osramoti pred čitavim nastavničkim vijećem jer sam bajagi ukrao balon rakije i sušenu butku iz školskog magacina pred školsku slavu), možemo zajedno da se naginjemo na potoku.
Ja samo da kažem onoj mrcini što mi je sobalila bagremče dole kod zabrana da ću mu se načestitati svih praznika sa ćuskijom ako ga uvatim dole.
ljudi, ja sinoc vidjeh nekog ide po selu al nije od nasih, nego iz donjeg vukajlovca,neki posterdzija krenuo u kucu pokojnog care i kad vidje mene pobjeze, krenula lopurda da krade kulenje, mogob ruku dat daje Stefan Kostic
Jes pa da me posle tvoja Jovanka olajava na sva usta, ko da sam joj ja kriva što nume tebe da zabavi pa se ti zavlačiš po prašnjavim školskim tavanima sa onom Dragicom što deli deci užinu.
:kači na tarabu oglas:
PRODAJEM RASAD ZA KUPUS, PROLEĆNI, GLAVICA OD 3 KILE NAJMANJA!
LJUDI MYLYCA KRADE PAPRIKU, JUTROS SAM JE VIDEO U MOE PAPRIKE!!! Ja je pitam šta radiš tu, a ona veli tela da mi nabere pa da mi donese da se ne mučim ja! Kad ja bliže a njen pulover pun paprike, izgleda da i u gaće turala!!!
Evo kako moj Obrad zimus izbambusa Vidakovićevu Milkicu, ono njihovo derle se isprepada jadno. Morali ga poslije vodit na saljevanje strave.
http://3.bp.blogspot.com/_I-FoDbsnsB0/S1SBG5GBm8I/AAAAAAAAAEA/9a_vy3TJm6Q/s400/Snowflake++aka+X1++breeding+1-9-10++send+out.jpg
Uh kad joj Obrad pokaže znanje, ljubi ga uča!
Је ли, Електричару, пошто су ти овија праци?
Jacka, Jovanka je još lane ošla nekom taksisti u varoš, majku joj jebem u majci krvavoj! Reko sam na početku da živim samo s Obradom.
A to s Dragicom je bilo samo 40-50 puta, omakne se čoeku, štaš.
Kupujem Albanku, da vas obavestim. Sa njenog oca sam cenu pogodio, tri iljade jevreja, lepa ki ikona. Pozivam sve komšije, rođake i prijatelje da dođu na čast. Eve i slika da vidite mou mladu buduću, Zafira je ova levo a ova desno ju je sestra.
http://www.personals-elite.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/albania-dating.jpg
Prasići su 150 banki ovi manji do 50 kila, ovi veći 120. Sve domaća rana, nema da brineš.
SMRTOVNICA NA BANDERI:
┼ ФЕЈД ┼
1. јануар 1990. - 10. јуни 2011.
┼ Дана десетог јуна лета Господњег 2011-ог раб божији Фејд се упокоји јер га уби окрутни модератор јербо окачи клете сисурде на чет по 1323899 пут, и изгуби главу. Окупљање ће се обавити 11. јуна у 11 часова у Доњој Међедини испред куће ожалошћених одакле поворка креће на сеоском гробљу.┼
Ожалошћени:брат Дебели пацов, сестра Еклипс, кум Луксдок, рођак Џонован, и остала родбина, пријатељи и многобројне швалерке.
ПОСТ СКРИПТУМ: Ко остане после сахране, идемо код Стоје у кафану да попијемо за покој душе, дошле неке пичке из Румуније, па ћемо им сисурде залити ракијом, за душу Фејда, јер му је то било последња жеља.
Će dođem, bio je dobar momak. Oćel bit čorbanac posle sarane?
Мож ли овој малецко за 3 иљаде? Нема га више од дваес два-три кила. Ајде, па диспијемо по једно.
A taaako, komšo... Dok se ja jebavam s muškatle, komšiluk mi se osiplje a ja ne znam... Sve ću gi počupam i idem kod Mitre u frizeraj da vim šta mi još izmaklo, i usput dudarim pramenovi.
OGLAS NA BANDERI:
IZDAVAM SI SOBU U DRUGOJ KUĆI ZA 50 EURA MESEČNO. STAN I HRANA OBEZBEĐENI. WC POLJSKI DELUKS SVEŽE OFARBAN. MILINA DA TE OBLIJE KADA SI UĐEŠ UNUTRA. PRIVATE KUPATILO IZA KUĆE. IMA BURE SAS TOPLU VODU I UGRAĐEN TUŠ.
ja sam pcelar po zanimanju, ocekujte da ce da bidne meda uskoro
Кур че дојду код тебе, кад ја издавам за дваис кила паприће. Комфорт на ниво!
Aj sad ću ti ga zapakujem, dobiješ i pet kila kukuruza pride. Posle idemo u kafanu.
A ja more ispod šljive pijem ladnu mučenicu, prigrlio snašicu, u frulicu tanko sviram:
Ja bosiljak sejem,
Hindika mi niče,
Oj devojko ijuju,
Dodaj mi nargilu tu!
KUJ KRADE ZADRUŽNI ORASI??? MLATO, JEBEM LI TI LEBARNIK!