Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Vido sam kaizena kako pase travu
Ja sam lokalna tračara, znam koJ se ženi koJ se to udava koJ se skim po selo pa je posle abortirala krvetna, e neka je kad je nosila gole jajnike i pupak otkriven.
Mlata lopov
Živim na kraju sela na brdu sa ograđenim dvorištem i uzgajam lale - šifra LALA.
Opet sam zajebo Đoku Poskoka i prodo mu vodu mesto šljivovice. Kad stigne u Hamburg i otvori kanister, a ono mutna Morava, Inače čuo sam da je neko gađo popa sa jajima kad se vraćo pijan iz kafanu. Ako i treba, samo ispija špricere, a ništa ne radi.
Danas dok sam išo u školsku ostavu, slučajno zatekoh učiteljicu Koviljku i domara Neđu đe se jebahu iza pojate.
Ima neko seno?
Prepio sam sinoć, sad derem po surutki i Knjaz Milošu.
Imadoh ja, al' je iskislo jer na Ilindan pade kiša, a nisam mog'o da ga uskupim jer je bilo crveno slovo.
Danas dobio od Holandeza svežu isporuku semena opijuma, sad učim kako da pravim morfijumski čaj da smirim ove hiperaktivne devojke.
Ih kolko sam ja puta Koviljku trljao o pojatu...
Nego jel ima neko na zajam 100 evra, vrćam prvog?
Ja imam prvoklasan seoski trač, a vi smarate sa sijenom i opijumom... Niki vi seljaci niste! Pa seljak voli znat ko se s kim jebe više nego da mu krmaču suprasnu daš..
Ajde džonovane, bolje da mi naoštriš onuj motičicu neg što tu abrove na smenu širiš pa skupljaš! Mora da okopam muškatle.
Uzni tamo od pokojnog Blagoja, njemu i nako više ne treba, a puno zadnje dvorište ostalo s plastovi!
Jacka dušo, ja sam učitelj, numem ja oko toga...Jedino mogu da se nalaktim na plot dok okopavaš, da te osmatram i savjetujem kako treba. Obuci neku komotniju bluzu s izrezom, biće vrućina...
Imam ja seno, puno mi ostalo sasušene Jamajčanke...
Imam ja, ali mi treba da kupim tele. Tako da niš od toga.
Džonovane, jebem li joj sunce garavo!! Ona se denula onomad sas nekim iza mog sena. Vijala sam ih po' sata po njivi. Ona utekla al' zato sam njemu očitala bukvicu. Sve si šepao do Njemačku. Opet mala prostakuša počela da se kurva. Gđe naša deca uče školu! Cccc. Će je oteramo odatle. Eeeee kad se setim moje učiteljice, bila lepa, pametna, sve nas naučila kako da se izražavamo, matematiku smo, bre, znali k'o pesmicu, a ne ova današnja omladina, samo bi da navaljuju na nešto. Pih! I to ih sve ona rospija naučila, a istoriju ne znade da bekne.
Jacka, je l' ti Aurora pratila onu prskalicu za vaši? Ja ju dala da ti donese.
Nemoš se nalaktiš, sveže je ofarban plot. Sve će se isflekaš, pa da posle moram i nad potočić da se naginjem.
Trišo, ti jedino da sačekaš da dođe na raspus' neko dete iz grada, ono će ti još i plati za toje travke a ne da deliš džabe!
Leba ti jebem, sad moram opet da prodavam koncentrat što sam prepremio za zimu. A i rakije mi ponestalo, već sam počeo daa se oblokavam kod Mileve u kafanu.
Vučice, pratila, jakako, nego ona mislila da ti imaš vaške u glavu. Jedva smo se sporazumele. Fala ti gde čula i ne čula, taman sas nju mogu i mačke da trebim ako zatreba!
Ma niš, Jacka, kakav god problem imaš moš meni da se javiš. Imam si ja dosta toga u moju kolekciju lekovitih trava. Nema da omane. Za sve imam lek.