Vukajlija selendra

1. Nečeš da se igraš rolplej sa nama?

2. Ја тако седим испред неког драгстора, пијем Зајечарца ти мени драгог, пушим неку крџу и гледам како се ви свађате. Јеа!

3. nemam vremena i inspiracije...mrtva hemija :'(

4. Cccccc, samo se fraj reklamiraš a? Da znaš da sam te sve pročitala, i onu sliku što si okačio pa se popišmanio sam zapazila, partipuperu jedan. :P

5. Има старец времена, дођи Гавранко да целивамо светца акомеразумеш

6. Beži bre pope, šta je, ponestalo ti mladjanih seljančica pa si mene našo?
    Ja se mori ne pričešćujem! Kuš!

7. НАПОЉЕ ИЗ МОГ СЕЛА, ВЕРО НЕЗНАБОЖАЧКА

тишина попе, семе ти јебем, ко ти омалтерисао цркву у селу ако не ја? ОД МОЈИХ ПАРА, МОЈЕ КРВАВО ЗАРАЂЕНЕ ПЕНЗИЈЕ.

Лемајић, у преговорима сам да ти доведем Радета Јоровића!

8. U čije bre selo Jorovića da dovodiš? Oćeš da Rade Lacković u besu pošalje 7 nesreća na naše selo?

9. Има старец времена, дођи Гавранко да целивамо светца акомеразумеш

Pope bre, zar ti ne treba da ganjaš neke dečake, a ne poljoprivredne apotekarke? Eno ti onaj mali Milojica, bucmast ko kolačić, a oca mu lani proburazila krava, majka mu se kod Lemaje zaposlila zbog bede i nemaštine, nema ko da se brine o njemu. Idealno. Evo dovešću ga na ispovest u sledeću nedelju.

10. зашто би лацковић мрзео свог оца јоровића?

11. nemoj mi jorovića. kad je bio onomad dve mi devojke dobile picajzle... stoka bezbožnička...

mrs. raven, ja sam lemaja, ne Maja :) a ništa čipendejl, ništa mulen ruž, samo hard core, po principu - work hard, party harder! ;)

što se mene i mojih devojaka tiče - crkvu zabraniti, popove najuriti, okrenuti se staroj veri i perunu i svarogu. ne mogu ni da nabrojim koliko je naših i popova iz okolnih sela dolazilo i ucenjivalo nas da im damo pičke na veresiju, a za uzvrat obećavali da neće dizati hajku protiv nas. reketaši najgori... ja bi ih sve seoski trg pa metak u čelo!

12. зашто би лацковић мрзео свог оца јоровића?

Ne imaj drugih Radeta osim Lackovića decxk0.

13. Kapiram da bih najbolji bio kao seoski učitelj. Šaljite mi decu, ja ih podvodim ocu Joilu, usput deca nauče nešto, i od mene i od Joila. A vi mi donosite prasiće i kajmak i pršutu i rakiju da vam ne bih decu obarao na popravni.
    A što je ovo super, išao bih u šumu, glumim kao da skupljam bilje za školski herbarijum, i stvari berem muhare i buniku. Zaljubio bih se u neku od Lemajinih devojaka beznadežno, one sve rade za pare. Sedeo bih zato u kafani, trovao se jeftinom rakijom i pisao tužne pesme za lokalni almanah u najbližem gradu.

14. Madam LeMajo izvinjavaj na lapsusu.
    Nego je li bre, ima li neki zakon u ovo naše selo?
    Di je šerif, ovaj, drug pandur?

15. Ja bih bio onaj lik što jaše vuka iz Mumijevih. On je ono, baš baš

16. Паз' вако.

>Мало селце, оно... Бунар на средини и куће около, к'о у средњем веку.
    >>5 сати ујутру, петао кукуриче. Ја излазим из колибице и протежем се.
    >>>Леприкон увелико храни свиње и дере им се нешто.
    >>>>Лемаја га нешто псује са неког прастарог балкона који се увелико распада.
    >>>>>Оц Јоил иде до цркве да звони. Још мало ће литургија.
    >>>>>>Валдемар седи у кухињи и кроз отворен прозор гледа у недоглед док цепа ракицу уз прву јутарњу кафу. Размишља шта све треба да уради данас. Стока мора да се нахрани, мора до њиве да провери усеве.
    >>>>>>>Жајк кренуо да дели пошту па је већ код трећег "муштерије" увелико загрејан.
    >>>>>>>>Ја га чекам да ми донесе неку потврду од суда за парницу о два ектара њиве за које сам се замерио са Томдрилом.
    >>>>>>>>>Госпоја Рејвен увелико меће кецељу око свог сеси струка у драгстору одма' испод Валдеморове њиве и спрема се да цео дан служи нас... Пијану багру.
    >>>>>>>>>>Већ је подне. Роки се буди. Имао је бурну ноћ. Био у тор са овцама ал' не признаје. Каже да је ишао у провинцију да купи концентрат.
    >>>>>>>>>>> Некако се упола дана сви налазимо код бунарчета у средини села и водимо дебату о политици, како је било некад, ко има најбољу раџу, чија жена прави најбољи славски колач.
    >>>>>>>>>>>>Ове жене пију кахфу и коментаришу каква смо стока док се балкон полако одроњава.
    >>>>>>>>>>>>>Завршава се дебата и идемо да се олешимо.
    >>>>>>>>>>>>>>Купујемо гајбу пива у драгстор где у другој смени ради ТуцанКамен.
    >>>>>>>>>>>>>>>Он нам се не свиђа. Није Госпа Рејвен.
    >>>>>>>>>>>>>>>>Седамо код Томдрила кући и лешимо се до касно у ноћ.
    >>>>>>>>>>>>>>>>>Сутра свако својим послом па ајмо Јово наново.

17. Jes' vid'o šta je inspiracija.

18. Mrs.Raven

Madam LeMajo izvinjavaj na lapsusu.

nope. wrong again. lemaja. plain and simple.

iju zaklani! sram te bilo što tako lažeš i opanjkavaš me po selu! ja mnogo volim muškarce iz sela, ko da su mi rođena deca, svi do jednog, pa čak i matori kajzen. jer da mi nema njih, ja i moje devojke ne bi imale leba da jedemo. tako da se ja na njih ne žalim, daleko bilo da komentarišem da su stoka! a naročito ne sa ovom gavrankom što ne mož ni ime da mi ubode! sve mi se u lice smeje, a ko da ne znam da me onomad na stočni pijac ogovarala kako sam njenom ocu sifilis prenela!

19. ja ću da uzgajam pujde u seocetu!

20. a naročito ne sa ovom gavrankom što ne mož ni ime da mi ubode! sve mi se u lice smeje, a ko da ne znam da me onomad na stočni pijac ogovarala kako sam njenom ocu sifilis prenela!

To te ona mrzi što ispod tezge prodaješ pesticidi umesto seks. To svi znau. I još nemaš atest od EU. Pola tvoji otrovi zabranjeno, bre!!! A još mi reko mi oni Leprikon da ona oće da duzme tvoj poso od tebe. Sad ako on laže mene, i ja lažem tebe, ne znam.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.