Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
hvala komšija leprikon, trudimo se da udovoljimo :)
ah, dragi komšija valdemar, pa nemojte tako. mi ne vraćamo novac, prlatili ste da jebete - jebali ste. sami ste birali devojku, znali ste da matilda ne govori srpski baš najbolje, trebali ste biti koherentniji. evo, dođite večeras, a ja ću se postarati da dunjica bude slobodna, ona je upravo stigla iz nevade, znaće tačno kako da vas zadovolji, a ja vas častim šampanjcem!
inače, večeras organizujemo i svirku, dolazi nam nadaleko čuveni rade lacković i ludnica bend! imamo promotivne cene pića (rakija 100 dinara, pivo 50), a uz svaku devojku dobijete tepsiju tulumbi gratis! ulaz besplatan! dobrodošli!
A ovako se to radi u majčici Rusiji, pravoslavnoj. A mi smo selje sasvim, me možemo se porediti sa njima. Jebote, pa njihovi seljaci sviraju i slušaju foljk-bljek mećal. Oni su klasa, bre... A mi...
https://www.youtube.com/watch?v=xDrKpYn-8u8
Gotovo. Selim se v Rasiju. Ovo kod nas nikad neće da bude.
Šampanj, to može. A Dunjica, a? Ne znam, ipak mi treba nekako, kako da se izrazim... Nekako mračnije, gotičkije čeljade (ne mislim tu na gospođu Gavranku, ustanovili smo da ona u stvari nije gotičarka nego poljoprivredna apotekarka - doduše stroga i u belom mantilu, hm.) Nego da batalim ja to, odoh da jurim snaše, ništa kao priroda, pa kad ima rumene obraze, kao jabuka, jedan da udariš, drugi bi pukao, ihaj... Opet se gubim... Sajning aut...
Nego, vako to još rade braća Rusi, a kad će to kod nas, nikad, jebala nas Evropa...
www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60
Ovo isto razbija.
http://www.youtube.com/watch?v=Rs-iH_RYiyE
А, да то је исто Арконина песма, Русь изначальная, мада та свастика на почетку и није била потребна, мислим, јесте да је паганизам и све то, али они уопште нису у том фазону, баш су против. Више се залажу за европске вредности :)
Sumnjam da je to aludiranje na nacističku svastiku, ali da ne spemujemo previše. I Yarilo mi je u vrhu omiljenih pesama čiji su oni izvedbnici.
Od mene Vald, mož samo da dobiješ drvenim metrom po zadnjici, što je imajući u vidu tvoje afinitete možda i dovoljno.
Nego Majo, 'oće biti u taj tvoj kupleraj ona belosvetska atrakcija za seljanke, oni Čipindejsi?
Ja se nešto mislim, to mora da je interesantnije nego kad se ova naša goveda ponapijaju na vašaru pa se poskidaju i popnu na stolove.
НАПОЉЕ ИЗ МОГ СЕЛА, ВЕРО НЕЗНАБОЖАЧКА
IC XC
http://www.orthodoxfunerals.com.au/orthodox_cross.jpg
Ne bi tako pričala da vidiš moje grudi, bidžu, tridžu i trbušnjake nabudžene aktivnostima u šumi.
Nipošto nije. Onda ću od tebe kupovati semenskog luka, plavi kamen za vinograd i pozdraviti te na ulici kad se vidimo. Ako ne znaš da zabijaš klinove pod nokte, kao Turci malom Radojici, ne možemo se družiti.
A šta mislite da napravimo neku pagansku svečanost i žrtvujemo popa Joila Svarogu? Da ga bacimo u reku vezanijeh nogu? Svarogu bi takva žrtva bila mila, on voli da mu se prinose sluge lažnog pustinjskog boga.
Plavog kamena imamo, luka nestalo, stiže tek sledeće srede.
Бич плиз, као да сте ви погани измислили мучење! Држте гаће кад сазовем Светосавску Инквизицију
Čekaj bre Joile, zar se ti nisi prijavio kao seoski vrač, a Gavrentije pop na parohiju?
Nabavi semenski luka srebrenac, više ga volem neg onaj običan smeđi. I daj nađi mi neki dobar otrov za parcovi, sve mi žito u ambar zagadiše. Uzo sam Džekija terijera od komšiju, al ne mož da i dovati kad se zavuču u one rupe. Cvili jadan, oće das izede, al ne mož da i dovati.
Oooo, ovaj bi da misionari!!! Goreće lomača, pope, ali će na njoj zacrvrčati salo s popovske trbušine, osmuđena bradurina će da zasmrdi!!! A okolo - orgije!!!
И јесам врач, ја сам Помахнитали Христос, мој бог је и Ерос и Дионис и Јахве и Перун!
Sam ti rekla da lukac stiže u sredu, će stigne tri vrste. A za pacovi ne brini, imam nešto ispod tezge, moja specijalna formula, u selu je zovu Udovica.
Ha, ti si u stvari new age hipos.
Ја сам само старец са набујалим либидом, до Криста преко клиста!
Ne zaboravite na najvaznije pravilo za prezivaljavanje u vakim selendrama :)
btw, dobra ideja za temu, steta sto nemam sta da pisem :)