Vukajlija selendra

1. Aman grujane mislim na ovu glagoljicu što ovo dvoje pišu njome.

A, too... pa valjda je vlaški bemliga, vidiš da vračaju nešto. Gatao sam i ja malo u pivsku flašu pa isto ne kontam najbolje.

2. Vučice nećeš omastiti brk mojim mesištem, znam šta si naumila!

3. Ću te izvračam ja kad gu te stignem! Neš ti meni govoriti kako di pravilno pričam. Gdi su vile?! Sg ćeš vidiš.

4. A tvoje mesište je Stefan pobrstio pre po sata. Vidla ja dok sam muzla krave.

5. Hahahahah, jel' ovo sledeća Kafana kod Vukajlije?

6. Ako neko bude ulazio u pušnicu, ima da ga nafilujem dramlijom ko Šiptar kornet!

7. U naše selo imamo zadrugu u koj se skupljaju naši seljaci. A ti Grujane što izviruješ iza štale, budeš li još jednom lošo govorio za jezik, vile će da gi rade! Jasno?!

8. A ti Grujane što izviruješ iza štale

Čuš izvirujem, pa ne'š valjda da pišam nasred ul'ce, poter'o me Merak najstrašnije.

Inače, poručujem onom seljaninu što mi je sa zadružnog zida upravo ostrugao "Istočnjačke bajke" što sam ih pola sata pisao da mu se dabogda osušili i šunjka i slanina i kobajsce, eto tako.

9. Ima sve da ve potepam ki vrapci u grojzde!

10. Jebote pun autobus danas prošao pored mene.

11. JEBOTE NEKO MI MAZNO OVCE

12. OGLAS NA BANDERI:

ПРИПУšЋАМ ВЕПRА РАmБА НА КРМАčЕ, ЧУВЕНОГ У СЕЛU i OKOLIHi, СА МУdИМА КАО ШАРЖЕР Оd ПРИТИВАВИЈОНСКОГ МИmРОЉЕЗa. КАД КАМšОТУЈЕ КРМАčУ, ОДМА ОСТАЈЕ ТРУДНА, МИНИМУМ 10 ПРАsИЋА БИДНЕ ДА ЈЕБЕ МАТЕР SVOJU. ЦЕНА 10 КОНВЕРТИБИЛНИjeХ МАРАКА ИЛ ДВЕ ЛИТРЕ ДОБРЕ РАКИЈЕ (ДА НИЈЕ šЕЋЕРУšА), НЕМА ВeРЕЦИЈe НИ ćАćИ СВОМ.

ЗВАТ ОД 8 ДО 5 НАВЕčЕ (НЕМОЈ КАСНИЈЕ ЈЕБАЋУ ТИ МАТЕР)
    064/35 25 472

13. MLATO VRAĆAJ MOJ ROJ OVACA!

14. Smem li da vi budem novi komsija, necu ve karam cere kunem se u moju rasnu krmacu!

15. Ja sam čuo da Surovi krao zadružne pare pa ga izbacio Kajzen!(otpija gutljaj Mastera).
    Da l' to stvarno radio?(otpija gutljaj Mastera)
    (otpija gutljaj Mastera)

16. Jeste (gleda u praznu flašu Jelena)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.