Mala! MALA BRE, šta si zinula u taj televizor, vidiš flaše da nam prazne! Donesi mene jednog Mastera i Električaru Jelen, piši na recku tamo daću ti čim stigne premija za mleko. Uh, al ima mala dupe...(šapuće Električaru)
Dolazim od majstora koji mi je stavio stojadinov karburator na golfa, da manje troši pa kad naspem goriva za 20 konvertibilnih maraka, da mogu sva okolna sela dvaput obići jureći pičke. U gepeku kosačica, jerbo sam se naredio sa babom Milom pokojnog Koste Čepa, da joj oko šljiva pokosim, daće trijest jevreja, ispeći pile a i nediljom joj sisata unuka iz Bijeljine dolazi, jeblamajku ima sisu mogla bi mleko u zadrugu davat.
Dobar dan dobri ljudi!
Ja dodjoh iz daleka, napustih rodnu grudu, saznadoh da me zena varala, ostavih joj imanje i kucu, nek joj je sve prokleto i dodjoh ovde u vas rodni Gornji Vukajlovac, nadaleko poznat po preldzijama i ljudima cistog obraza. Rekose mi idi u Gornji Vukajlovac, tamo ce te primiti ki brata to su sve ljudi, ali ni slucajno da pogrijesis pa da odes u Donji Vukajlovac, tamo su sve posterdzije i fejzbucari... I tako dodjoh do vas braco moja i sestre da vas zamolim, cuo sam da ima pusta kuca ona tamo na vr brda, pa bi ja tu uselio ako nemate nista protiv, da se skucim. Nesam rdjav covjek ali kurva sudbina mi zabi vile u ledja pa morado da napustim svoje ognjiste... Ako sam suvisan recite slobodno, idem ja dalje i nek vam je uzdravlje.
Mala! MALA BRE, šta si zinula u taj televizor, vidiš flaše da nam prazne! Donesi mene jednog Mastera i Električaru Jelen, piši na recku tamo daću ti čim stigne premija za mleko. Uh, al ima mala dupe...(šapuće Električaru)
Čuo sam kod trafike, pričaju da se Cara pokojni povampirijo pa davi narod po selu!!! Ljudi moji, da l' je to tačno? Jedan Merak, dete.
Идем пред месну заједницу да наплатим марелице од Миленка Чекића. За сваки случај, укачио сам приколицу на Ладу, за случај да оћу да купим још.
Kako dupe ima, mož buvu da ubiješ na njemu. Odo ja da preteram krave u komšijsku njivu, pa dolazim.
Dolazim od majstora koji mi je stavio stojadinov karburator na golfa, da manje troši pa kad naspem goriva za 20 konvertibilnih maraka, da mogu sva okolna sela dvaput obići jureći pičke. U gepeku kosačica, jerbo sam se naredio sa babom Milom pokojnog Koste Čepa, da joj oko šljiva pokosim, daće trijest jevreja, ispeći pile a i nediljom joj sisata unuka iz Bijeljine dolazi, jeblamajku ima sisu mogla bi mleko u zadrugu davat.
Eve me još kod Smorene u domu zdravlja, otrovo me elek sinoć nekim džudžubana viskijem pa sam bivao na ispiranje želuca i klistir.
Dođeš mi jetru za ovo komšo.
Ćuti bar si stigo do doma zdravlja, ja sam se popeo kod Steve Klocne na kokošinjac i celu noć lajao na kokoške. Bem ti brlju...
Koja si ljisica.
MLATO PIZDO VRACAJ OVCE LOLOLO
Mlato da vratiš one četri prasne krmače iz Lazinog obora, znam da si ih ti smako.
Gde se dede Vučica21, da mi kaže s čega disprskam petunije, sve gi napala neka vaš, će mi se posuše sve do jedan struk!
A i neko mi otrov'o jednu mačku, to da mi otkrijete ko je, ima da ga obesim s štranjku!!! Bem ti kad sam se uselila...
AJMO SVI VILE I BAKLJE, U LOV NA MLATU, KRADLJIVCA STOKE!!!!
Mlata strikes again! Ponovo nestala krava Ivona!
Imam po dvesta grama dramlije za svakoga ko mi drpi mesište.
Mlato odazovi se!
Išla autobusem i onaj Mrki što me vazda gleda, šofer oni, tražio mi broj mobitela da me konduktira nekad hi hi hi
Ako ti čoek sazna za to, obrali ste bostan.
Ako moj čoek sazna obrali smo i bostan i karpuzu.
Nedo mi Allllllah dragi...
Dobar dan dobri ljudi!
Ja dodjoh iz daleka, napustih rodnu grudu, saznadoh da me zena varala, ostavih joj imanje i kucu, nek joj je sve prokleto i dodjoh ovde u vas rodni Gornji Vukajlovac, nadaleko poznat po preldzijama i ljudima cistog obraza. Rekose mi idi u Gornji Vukajlovac, tamo ce te primiti ki brata to su sve ljudi, ali ni slucajno da pogrijesis pa da odes u Donji Vukajlovac, tamo su sve posterdzije i fejzbucari... I tako dodjoh do vas braco moja i sestre da vas zamolim, cuo sam da ima pusta kuca ona tamo na vr brda, pa bi ja tu uselio ako nemate nista protiv, da se skucim. Nesam rdjav covjek ali kurva sudbina mi zabi vile u ledja pa morado da napustim svoje ognjiste... Ako sam suvisan recite slobodno, idem ja dalje i nek vam je uzdravlje.
Dobro nam došo garonja. Za sve što ti treba obrati se u mesnu zajednicu.