Начи Пантела !!!

1. ahaha, neko ostavio komentar i potpisao se kao Kaizen

2. http://twitter.com/#!/BratPantela

Dragi tviteraši, @BratPantela je profil čiji je stil pisanja nastao na @vukajlija. Njegove definicije pročitajte ovde: http://goo.gl/rkiGJ

Kasnije će staviti i link Pantelinog profila u bio, uz objašnjenje.
    Nema na čemu.

3. KOSTIC JE PANTELA!!! LOLOLO LOPOVE!

4. Hahahaha, kako da ne.
    Samo sam lepo popričao sa čovekom preko poruka i shvatio je šta je ispravno činiti. :)

5. Ево отворио сам налог на твитеру да тролујем, дајте да зајебавам фејк пантелууууууууууууууууууууууууууу :стрефи га срчка:

6. Kako se uzentao od tuzbe lazni Pantela :D

7. Stavio je link Pantelinih definicija u opis profila. Pozdravio vas Pantela sa tvitera i zahvalio se na lepim željama.

8. Nije stavio, ladno si ti lazni Pantela Kosta cim znas da ce da vista, jel moguce to ?

9. Kurac nije, pogledaj malo bolje.

10. http://sportal.rs/news.php?news=62737&c=24024

Начи Пантела због Звезде добија бол у стомаку, типа кидање, у пределу органа за варење врсте јетра, нароЦки позната као џигерица.

Начи, много добар ћоек је Пантела. Не боли га због Звезде само срце већ и џигерица.

11. Dobio sam link članka od @BratPantela:

"Mnogi će reći da je profil plagijat, ali to zaista nije istina. Samo sam usvojio stil pisanja i uneo neke svoje fore u to. Sve je ustvari poteklo od autora pod alijasom "Pantela10" sa Vukajlije. Ideja mi se činila izuzetno zanimljivom i vođen time otvorio sam pomenuti Twitter profil. Nisam očekivao da će profil doživeti toliki uspeh", kaže autor Pantelinog profila, koji dobro vlada materijom s obzirom da od malih nogu prati fudbal i druge sportove.

Iako je i u samom opisu profila napomenuto da je on šaljive prirode "iz poštovanja prema Marku Panteliću", ovaj način komunikacije prihvatile su i brojne ličnosti iz javnog života, tako da se Brat Pantela putem Twittera dopisuje i sa Novakom Đokovićem, Ivanom Ivanovićem... Među više od šest hiljada pratilaca tu su i Nenad Krstić, Marko Kešelj, Oliver Dulić, Maja Ognjenović, Stefan Kapičić, Dimitrije Vojnov i drugi.

"Na tome što je Brat Pantela postao sveopšte prihvaćen treba zahvaliti delom originalnom autoru od koga je taj način govora i sleng potekao, a delom meni. Ja nisam uradio ništa specijalno, već sam ga u suštini samo popularizovao", dodaje Brat Pantela.

Što se mene tiče, ispao je As ovim potezom.

Brat Pantela izaziva polemiku na drugi način - ko je originalni autor ovakvog slenga

autor ovakvog slenga

slenga

A Vukajlija je opravdala svoj svoj natpis ispod logoa sajta. :)

link članka

12. Što jes jes. Al' onaj peder sa Fejsbuka tvrdi da je on originalni Pantela. I još rekao da je ovaj sa Tnjitera plagijator a on jedini pravi Pantela. Treba mu zatrpati stranicu đubretom. Pa se pokenjati na nju kad je đubar.

13. Čekaj, zašto jednostavno ne bi prijavili stranicu kao lažnu i pustili face da odradi ostalo?

14. Ne znam, nisam do sada to radio. Ali kapiram da bi moralo dosta nas da je prijavi kao lažnu. :)

15. A šta, kao nema nas dosta ovde? :)

16. Sad vidim da je ovaj na fejsu stavio:

17. A da mu se mi ipak pokenjamo na grupu? Zato što je bio bezobrazan do sada? Aaaa? Mislim interesantnije je. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.