Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
A i taj je težak smarač. Onaj sa Tnjitera je bolja kopija.
Dobro, lik je bar napomenuo od koga je preuzeo konstrukciju.
Koji transfer... Komentar na onaj članak:
Pantela sa face-a je najveca faca koju poznajem,taj sa twitera ne moze ni da mu pridje...POZDRAV PANTELI SA FACE-A(KAC SI RASAN)
:Facijalna palma:
НАЧИ, ЛИК НИЕ РАСАН ДА ДАЕ КОМЕНТАРЕ.
ОНАЈ СА ТЊИТЕРА ЈЕ ЛЕГЕНДА.ИСПО ЈЕ КРАЉ ШТО ЈЕ ИЗКОПИРО ПАНТЕЛУ.АЈ ДА МУ ДИГНЕМО СПОМЕНИК.
Је л' ви чујете себе?Шта причате?Мајстори,до пре пар дана сте кењали да ће тог лика са твитера пријавити прави Марко Пантелић прекаљени.Лик је комерцијализовао Пантелу пресветлог,а сад је као бољи од оног мајмуна са фејзбука.Сличне су то особе и лик вас је навукао на фору-Нисам ја лош има и гори.
Нисте ви прави Пантелини обожавалци,ви се само бојите да браните светињу,у овом случају голгетера прерасног за наше оквире.
ПАНТЕЛА СЕ ДИЖЕ КО ФЕНИКС И ПОСТИЖЕ ЕВРОГО НА ВУКАЈЛИЈИ У МАНИРУ ПРЕКАЉЕНОГ СТРЕЛЦА У ВИДУ ДУГОКОСОГ МАНЕКЕНА.
ПАНТЕЛА ХАСТА СИЕМПРЕ!
Рекао сам не једном, већ више пута, али поновићу опет: Прави Пантела је само онај са Вукајлије.
E, ovde treba da se pišu fore o Panteli, a ne da se psuje mater onome ko kopira. Koga boli kurac? Ajde izvaljujte nešto.
Jebo vas više Pantela. Najsmaračkije fore koje su ikada popularisane na sajtu. TIPA, VRSTE, KACAM i vrtimo to do iznemoglosti. Bljak.
E Tito, onda odjebi sa teme. Ša se koj kurac mješaš gdje stigneš, a prekjuče si se registrovao...
Ova tema je zrela za lok nažalost a tolko je obećavala u početku da bi sad jedina tema bila ko je bolji oklagijator onaj sa tvitera il onaj sa fejsa
Kafka imaj srca pa napiši nešto sa pantele da pričaju o toj definiciji!!!
Ako su sad fore o Panteli mejnstrim i nekul, čemu onda ova tema? Lock.
Šta tebe boli kurac kad sam se registrovao?
Odejbi ti u svoju pećinu, ljaljanko, ne pravi se pametna!
Pu, bem ti nekulturu i svijet svakakav!
Ја мислим да Пантела треба да почне да пише још неколико текстова,јер ти плагијатори неуспешно копирају оригинал,али оригинал више не пише па је зато тако.
Мислим да бих могао да убедим оба плагијатора да се одрекну својих налога,ако Пантела настави да пише текстове,јер ће и они схватити да је боље да пусте правог Пантелу да пише јер је много квалитетнији.Али јебига...Изгледа да Пантели пуца јаје за још текстова.
Ako sam ja nekulturna, šta tek onda reći za tebe? Sam si rekao ovo:
Zato ne pametuj ovdje, već odabij ako ti se ne sviđa.
KAFKA NIJE PANTELA10, ŠTA VAM JE VIŠE! Marko Pantelić je pravi Pantela10.
ŠTA JE SAD SELENIJUMKO, IDEŠ PO SJTU I UHODIŠ ME, A? PAĆENICE NIJEDNA!
AJ NA MERAJU DA SE PONOSAMO!
Pantela je sranje.
Zajebancija koja se ovako intenzivno koristi mora da se ilzliže.
OVO SI SAD REKO' I NIKAD VIŠE JEBEM LI TI KOLAČ SVINJSKI!
Naravno, tako jebozovnom ti ni Pantela ne bi odoleo...
Evo obećavam da ću sada da popišem sve teme u kojima si postovao i sve ću redom da ih obilazim i zaljubljeno pratim svaki tvoj post. MWA :*