Prijava

igra li neko Battlefield 3?

Bolji je od onog na LiceKnjizi, svakako :P

Izlazi Mass Effect 3 uskoro pa se naterah nekako da priteram dvojku kraju. Smorim se tako pa ostavim na pola, malo šta priteram kraju.

To verovatno govori dosta o meni, šteta što nisam psiholog.

Novi Rayman Origins, mnogo je kul igrica. Nabudženi 2D.

Dungeon siege 2. Mnogo jak RPG

call of juarez 2

Eve Online. :p Igra l' ko?

Адам офланј.

Деус Екс, Хјуман револушн.

Meni je pre dosta godina bila zanimljiva strateška igrica "Age of wonders", sada mislim da je ta igrica dečija glupost, ali sam je skinuo pre neki dan ponovo, čisto da se podsetim.

Iluzija
Адам офланј.

Vickasto. Igraš Eve?

MassEffect 3. Zato me nije bilo na Vukajliji par meseci! Sad kada sam ga smandrljao 5 puta, jednom od prvog do trećeg dela u nizu, igram malo Crisis2, da ubijem vreme do Diablo3.

cepam neki tower defence u WCFT, neko ispiranje mozga, nema posla a pinball smooooriooo... :)

ubijem vreme do Diablo3.

također
EDIT: A pre neki dan sam igrao Medieval II Total War neku bitku protiv kolege, 4 sata, i zakleo se da više neću ući u tu igricu!

ubijem vreme do Diablo3.

Ја обрнуо опет диабло двојку са свим расама, на свакој тежини, кад дођем гајби са шљаке поново пада реинстал и све опет. Ваљда ће ускоро тројка мајку јој..

nisam igrao Diablo 2 od vojske izašla mi na nos 3 meseca sam bio priključen na kamp a nisam imao šta drugo da radim, a ova dvojca slepaca starešina igrali heroje i nisu hteli sa mnom da se igraju pička im se ogadila!

Двојка објашњава на више нивоа. Надам се само да неће избацити комбиновање руна, гемова и осталих чуда у Хорадричној коцкици.. :)

Надам се само да неће избацити комбиновање руна, гемова и осталих чуда у Хорадричној коцкици.. :)

E neće mojega, i ne samo to. Probao sam betu kad je bio open weekend i nisam oduševljen uopšte, mislim lepo sve to izgleda, dobre animacije i šta znam ali nekako fali diablo šmeka, a i mnogo zaglupeše čitav sistem, pare im u svakom slučaju ne dam a teško da će moći za dž tako skoro.

Sad će od subote ujutro da bude open weekend za Path Of Exile pa može da se proba, od te igre nekako očekujem više nego od D3, atmosfera deluje kud i kamo bolje a i skill sistem je jako zanimljiv, neki miks materia i sphere grid sistema iz final fantasy serijala ko je igrao.
http://www.youtube.com/watch?v=DuPwHYlrHCA