Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. Ноћ између 8. и 9. јануара 2006. године. Док сам полако почињао да тонем у сан одједанпут има осећај да ме нешто гризе и истовремено ми дува у врат и дави ме. У том полусну, одједном лебдим изнад кревета видим себе како нека бела магла улази у мене кроз врат с леве стране. Међутим, нисам могао да се померим. После тога сам често имао такве снове.

    Иста ствар ми се десила зимус. Као да неки ветар ми дува око врата, међутим, ја не могу да се опирем, настављам да тонем у сан и у сну идем низ неко поље. Доба дана изгледа као да је тек Сунце зашло или тек свиће. Ја ходам по неког осушеној трави, поред мене неко запаљено жбуње и изгорело дрвеће и од одједном искаче неки демон, која има понегде одрану кожу, пуно ожиљака по телу, кожа му је бела као креч, исколачене очи, прави неке грозне фаце. Ја се у сну астрално пројектујем тако да гледам себе са десне стране, али мало иза, и видим да демон мења облик главе и боју коже, испушта грозне крике и вриске. У тренутку се враћам у своје тело, гледам авет у очи, осетим неки бес и невиђену снагу, отворим уста и откинем демону главу и прогутам је. После наставим да ходам и ту се пробудим. Кад сам раније сањао такве грозне снове, осећао сам ненормални страх, бежао сам. Сад не, само бес и ненормалну снагу.

    Пре месец дана ми се десило опет исто. Опет је почело нешто да ме дави ја и даље падам у сан, опет се неки одвратни крици и вриштање, нешто ми се приближава, али не видим, сам себи кажем: "Сањаш, пробуди се да им побегнеш". И пробудим се.

  2. BlueScout

    Muškarac po imenu Teri Cotle je 1995. godine počinio samoubistvo i to nakon što je ispalio u sebe 22 metka.
    Kao donator organa, on je svoje zdravo srce dao muškarcu Soni Grejemu (57) koji je nakon toga otišao da se zahvali Terijevoj ženi.
    Tom prilikom ga je obuzeo neki čudan osećaj, a nakon par godina je shvatio šta je u pitanju On se sastao sa udovicom Cotle kako bi joj se zahvalio na ovom donatorskom “poklonu” nakon čega se u nju zaljubio. Oni su se venčali 2004. godine, a nakon četiri godine braka i Soni se, kao i Teri, ubio.

    Moze biti da serinjam ali meni se cini da je sve ovo zbog te zene.

  3. Da brate, u zvanicnim policijskim dokumentima pise da se ubio sa 22 metka

  4. Joj kad bi neko znao onu priču o mornarima i letećem ostrvu...

  5. znam ja, idu mornari vide letece ostrvo i odu

  6. jojjj, pa nije tako, ne zeki me xPPPP

  7. JA SAM SE JEDNOM VRAĆAO KUĆI KASNO I POMISLIO DA SAM VIDEO DUHA.SREĆOM ISPOSTAVLIO SE DA JE TO BIO SAMO NAVIJAČ FMP-A
    https://www.youtube.com/watch?v=TyFi95kglvY

  8. Kažu ljudi koji su dobili tuđi organ da često osjećaju emocije prethodnog vlasnika

  9. Па то као она прича о Немцу коме је урађена трансплантација срца, а срце је припадало Србину ког су убили Шиптари у чувеној жутој кући. Док се опорављао од операције почео је да сања место на Косову одакле је тај човек и да разуме српски језик који раније није говорио. Касније је и усвојио сина тог човека.

  10. na skali od jedan do naivan do bola koliko verujes u ovo?

  11. Kad je Kurir reko to nema...

  12. ово срање од текста сам видео на зилион сајтова, истинито је као што је бајка о снежани и седам патуљака

  13. VEROVALI IL NE, NIKAD NISAM VIDEO DUHA

  14. Joj kad bi neko znao onu priču o templarima i slepoj devojci...

  15. znam ja, idu templari, sretnu slepu devojku i odu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.