Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. He da, sad mi pade na pamet. Ima u KG devojka, zena oko 40 godina ima, onako lepo izgleda plavusa, ume da prica prica normalno, a uglavnom na mahove kao da iz nje govori neki demon. Cuo sam za to os pre neku godinu, a pre neki dan je prosla kroz moju ulicu, bas sam nesto gledao oko kola, i cujem "GrrrOUAULOJGR NkmDAAERRRGH, MRDHLJAAA!!!", i okrenem se vidim nju, nista prolazi normalno, onda posle deset metara "RavRHHHHHlj, KRVVVVaaaaH, MRDljvrjdrrrr..." Izgleda nepojmljivo da ljudske glasne zice mogu da prozvedu takav zvuk, pa ni pokojni Iva Katakomba, Bog da mu Dusu prosti, ne bi to mogao. A svi kucici u okolini krenuli da zavijaju i podurlavaju. Kazu tako sedne u kafanu, naruci kafu najnormalnije, i onda zaurla, pobegnu konobarice a i neki gosti u majcinu. Ispricam to suraku, i on naravno sve zna, kaze mi i kako se zove , gde zivi, i koje godiste i NAVODNO zasto je takva. Ne bih da to pisem jer nije ni bitno, a ni provereno, ali ovo sam video i cuo svojim ocima. Znaci bukvalno kao da neko neljudsko bice prica iz nje, ko na filmu Excorsist.

  2. to ti je Torazulu OCD brt.

  3. Торазулу знам ја о коме причаш. Више пута сам видео како људи беже престрављени од ње, једном је видео у кафићу и кад је пустила тај демонски глас, сви су само устали и отишли. Прође ме језа кад год је чујем. Туретов синдром ваљда, само не знам одакле тај глас.

  4. Brate OCD ti je zavisnost na neki nacin od necega... Npr moras samo da imas paran broj stvari ili mislis da ce se nesto desiti ili hodas po plocicama i striktno imas odredjeno po kojima smes inace dobijas napad panike

  5. nije brt, nmj meni pricati sta je ocd

  6. imam i ja, kako se tebi manifestuje?

  7. Торазулу знам ја о коме причаш. Више пута сам видео како људи беже престрављени од ње, једном је видео у кафићу и кад је пустила тај демонски глас, сви су само устали и отишли. Прође ме језа кад год је чујем. Туретов синдром ваљда, само не знам одакле тај глас.

    E dabome, to je ona. I meni je pao na pamet Turetov sindrom, ali oni kerovi sto urlaju joj mnogo dodaju na kredibilitetu... Zivotinje osecaju takve stvari dobro. A i prica koju sam cuo je sasvim solidno uzasna, tako da ko zna... Kod mene nije htela da svrati, a nosila je neke kao koverte u ruci.

  8. Kad sam nervozan ili uplašen, ako ostavim recimo telefon na sto, ne mogu ga jednostavno ostaviti već ga nekako namještam i onda ga dodirujem i pipkam, malo vrtim i onda naglo pustim. Prije sam bio brutalan, pa recimo uzmem telefon i na kraju ga bacim od sebe. Sada sam sveo na minimum.

  9. a jel imas opsesivne misli neke brt? ja da

  10. Дај да чујемо ту претпоставку зашто је таква ако ти није фрка.

  11. E to nemam. Pričaj mi o tome.

  12. a jebo onda to, to nije pravi OCD nego nesto blago..

  13. Isto tako i kad jebem, a u frci sam. Tad ma i da hoću da svršim i da znam, ne mogu da ga izvadim zbog toga. No krenem, pa popizdim pa nazad. I jbg...

  14. zezam se ja Izijem, nemam OCD

    pogledaj seriju Monk, on ti je pun OCD-a :)

  15. Pa nije mi frka, ali je malo glupo, ipak je to zena odavde, nema veze sto je po svoj prilici posednuta, a i jedan deo te price mi nema logiku bas... Raspitaj se, cuses sigurno kojekakve gluposti.

  16. @neko bezi od mene, ludaku jedan sa OCDom i ko zna cim jos!!! †††

  17. hahah
    ahaha
    hahah
    ahaha
    hahah

  18. Дај да чујемо ту претпоставку зашто је таква ако ти није фрка.

    I mene sad zanima

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.