Приче о духовима, ванземаљцима и сл.

  1. Torazulu, ispričaj zašto je NAVODNO takva. Ako ti je frka, ti kaži da pričaš o nekoj drugoj devojci, iz Kruševca npr

  2. da torazulu ispricaj ako nije problem, ovo bi mogla biti naj prica na temi

  3. Jednostavno si u startu trebao reci da je iz Berana.

  4. sad mozda djevojka gleda forum iz offa i urlice na Torazula

  5. Ite u kurac...

    VI STE ME NA OVO NATERALI!!!

    Kaze prica da je nju silovao muz (to mi je nelogicno, silovao muz), i te noci umro, a da je ista sudbina zadesila i njenog oca malo posle...

  6. Šta, i oca silovao muž pa umro ili...?
    EDIT: silovanje u braku nije novost. U nekim zakonodavstvima je priznato i kažnjivo isto kao i svako drugo silovanje.

  7. Zadnji dio recenice je podlezan skecevima.

  8. zamisljam svasta u glavi

  9. E, da, ne napisah sketch allert.

  10. E Advokado kad god citam tvoje postove cinim to glasom ovog naratora
    https://www.youtube.com/watch?v=wuduTJrjxrE
    mozda zbog Dalija na avataru.

  11. E jebi ga, nemam takav seksi šuškavi glas.

  12. EDIT: silovanje u braku nije novost. U nekim zakonodavstvima je priznato i kažnjivo isto kao i svako drugo silovanje.

    A i ovo silovanje je lako dokazivo u p.m. , jos u braku...

    Nego pusti to, konkretno pitanje.

    Ako nas drzavljanin usere od batina naseg drzavljanina u stranoj zemlji, i vrati se nazad u nasu bez da ga tamo privedu, kakve sanse ima prebijeni da ga ovde tereti? Ozbiljno pitam

  13. Mislim da su nikakve. Tamo ga tužiti mora ja mislim

  14. Da, da su ga priveli oni gore, onda bi ga mogao kod nas tužiti kad ga izruče. Ovako, šipak, ne može ništa. Tako kontam.

  15. Nikakve, mora da se sudi u republici u kojoj je nacinjen prekrsaj ili krivicno delo

  16. Važenje krivičnog zakonodavstva Srbije za državljanina Srbije koji učini krivično delo u inostranstvu
    Član 8
    (1) Krivično zakonodavstvo Srbije važi za državljanina Srbije i kad u inostranstvu učini koje drugo krivično delo, osim krivičnih dela navedenih u članu 7. ovog zakonika, ako se zatekne na teritoriji Srbije ili bude izručen Srbiji.
    (2) Pod uslovima iz stava 1. ovog člana krivično zakonodavstvo Srbije važi i za učinioca koji je postao državljanin Srbije pošto je učinio krivično delo.

  17. Dakle, može. Nadležan bi bio sud prebivališta okribljenog. A ovaj član 7 koji se pominje govori o odgovornosti za neka dela izbdrugih članova koja se tiču falsifikovanja... tako da to ignoriši. E sad dokazivanje bi bilo zajebano.

  18. Važenje krivičnog zakonodavstva Srbije za učinioce određenih krivičnih dela izvršenih u inostranstvu
    Član 7
    Krivično zakonodavstvo Srbije važi za svakog ko u inostranstvu učini krivično delo iz čl. 305. do 316. i čl. 318. do 321. ovog zakonika ili iz člana 223. ovog zakonika, ako se falsifikovanje odnosi na domaći novac.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.