Prijava

S obzirom da sam bio klinac, možda drugi treći razred, nikada neću znati šta je to tačno bilo niti neke bolje detalje toga, ostaje samo mutno sećanje koje će se godinama još više umutiti....

Prva asocijacije kad sam video crtež bila mi je ona muzika iz "Bliskih susreta treće vrste"

Evo zašto nas vanzemaljci neće skorije posetiti. Premotajte na 03:11
https://youtu.be/vWgjqMyP5kk

E sad kad je otključana tema bih mogao da vam ispričam moje nedavno iskustvo s paranormalnim, ili makar sa ekstremnom slučajnošću koja liči na paranormalnu aktivnost. Toliko se stvari poklopilo da zvuči i izgleda neverovatno, ali ja i drug mislimo da imamo fotografski dokaz duha.

Pred kraj 2018 smo gledali neke misterije na YTu, i inspirisani time krenuli da snimamo EVP po "ukletim" lokacijama u gradu. Nekih pola sata snimamo, preslušamo, ali nikakav čudan zvuk nismo snimili naravno. Smorili se već, kad kaže lik zna za neku ukletu kuću pored crkve, ja kao ae, taman lokacija, sprdnju pravimo na račun toga itd itd. Mi tamo, kuća razrušena, masu prozora bez stakla i ulaz bez vrata, pravo iz horora. Drug uključio snimač govora a ja slikao svojim telefonom. I sad on baja tamo kroz smijeh fazon ima li duhova u kući, ako ima javite se, dajte znak blablabla, ništa. Kad u jednom trenutku lik reče "Ako je nešto u kući, nek dođe do vrata". Čim je to izgovorio, nešto u kući se sruši, a nas dvojica se samo pogledasmo i kroz smijeh počeli da trčimo i utrčasmo u dvorište one crkve. Ja otključavam telefon da vidim šta sam uslikao u tom trenutku, kad zadnja u galeriji ova slika:

https://i.imgur.com/6NS4BZQ.jpg

zumirana verzija:
https://i.imgur.com/cM8eEcp_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium

Možda umišljam ali ja ovde vidim oblik tijela, sve od glave do početka nogu. I to uslikano baš na vratima, u trenutku kad je rekao "Ako je nešto u kući, nek dođe do vrata".
Imam i zvučni snimak, na kojem se doduše vrlo slabo čuje taj zvuk lomljave, ali ne umem da ga skinem s Vibera, pa ako neko zna kako nek mi kaže i okačiću.
I dalje ne verujem da je ovo stvarno bio duh, ali svakako užasno iskustvo. Može se logički objasniti, tipa dim ili dah poprimio taj oblik na vratima, neki pacov oborio nešto u kući ili slično, ali... Previše slučajnosti se poklopilo. Dovoljno da mene uplaši. Sad hoće lik da se vratimo gore, ali smo se dovoljno igrali s tim po mom mišljenju.

Jeste silueta čoveka.

nemam vremena da citam sad ali je ocigledno da je u pitanju duh koji ceka da neko udju u taj objekat i zagorca mu zivot,

Ja mislim da ima moji 5, 6 postova na ovoj temi sve istinitih događaja mojih i ljudi kojima moram verovati

Nije duh tebra. Zumiraj ovaj prozor ista siva masa se prostire preko. Ne znam do cega je jer je mrtva mrakaca vjerovatno do mobitela

Ali da zadrzimo napetost, mozda se protego duh od prozora do vrata jebes mu mater ludu

na vratima se bas istice

ne mislis valjda da je zombi?njih nikad nisam imao prilike da vidim

Zombiji su podcjenjeni. Obecava im se neka apokalipsa u kojoj ce dozivjeti svojih 5 minuta ali vjerujem da su smoreni, niko ih ne forsira

A vanzemljaci su precjenjeni npr. Moguce je da su pickice sitne a uvijek se o njima govori kao o nekim mnogo zajebanim da ih se plasimo. Cime su to zasluzuli recite vi meni?

Vanzemljaci da puše kurac. Duhovi su trve

Tebra ima tu nesto garant, nemoj se zajebavati sa tim stvarima, i meni se nesto slicno desilo pre 5-7 godina

hahhahahah umro sam xD sta ti se desilo jbt nisi mi pricao nikad