Prijava

ma jesam svima sam trovao glavu, setices se ako smognem snage da napisem

zamislite dodju vanzemaljci i vidimo da su velike picke pa iskopiramo njihovu tehnologiju i porobimo ih..a oni ne smeju da dizu bune nego ih u najgorem slucaju slusamo kako kukaju nesto tipa-bas ste zli, sto nam to radite

dobro je da me nisi napusio sto slabo pamtim trivije

gledao sam mozda samo jedan film sa zombijima koji mi je bio los i to neki matori iz sedamdesetih gde im otpadaju glave kao lutkama svi ostali su bili bas dobri

koji ti najbolji?

moguce da je onaj 28 weeks later ali svi su mi tu negde pri vrhu, dobar je i onaj night of the living dead, mnogo mi se svidjaju uvodi oba filma

ako je 28 weeks, ono sto zenu ostavlja u kuci da bi mogao da pobegne - mnooogo jebena prica :D

:D
da brutalne su neke scene u tom filmu iako se ne secam moracu nekad da pogledam

Dajte sad neke priče još

Ja sam van filmova tako u snovima video vanzemaljce i nigde drugde, verovatno pod uticajem prica o masonima i iluminatima koje sam citao, ali ti snovi su bili nocne more mogu da kazem, jer radi se o vanzemaljcu koji uzima ljudski oblik i kad pridjem njemu dok je u ljudskom obliku pocinje da me davi iz cista mira.Pre nego sto je uzeo ljudski oblik imao je tako mogu kazem izgled drako-reptila taj sto se u mojim snovima pojavljivao.

dajte neki način da download-ujem audio s vibera, da vam okačim i zvuk uz onu sliku hahahah

Uhvatio sam sebe kako spavam sa otvorenim očima.. jebem li ti kamen, ono što sam video oko sebe mislim da ne bih umeo da opišem.. Da se razumemo, paraliza sna se nije dogodila, jer mi je telo bilo funkcionalno u potpunosti, još na sve to, bio sam potpuno svestan svega..
Elem, u trenutku kada sam uhvatio sebe kako spavam otvorenih očiju, prvo što sam video nakon što sam se probudio, bila je senka nekog čoveka kako sedi na podu, pored kreveta sa jako, jako čudnim oblikom glave.. Nakon prvog treptaja, bacam pogled na pod, jebeno vidim neku azijatkinju kako kreće prema krevetu.. onaj pogled i lik nikad neću da izbacim iz glave, devojka me je gledala kao da želi da me najstrašnije moguće jebe a potom maljem ubije.. onda drugi treptaj, kripi azijatkinja nestaje, mene prožima jeza, gledam oko sebe u polusedećem položaju, pojavljuju se senke na zidovima koje počinju da igraju.. usrao sam se kao grlica, dva dana oka nisam sklopio.. je l' imao neko slična iskustva?

To iskustvo se zove kosmar i imao je svako neki neke vrste

mislim da to iskustvo, definitivno nije bio košmar.. bio sam budan i svestan svega oko sebe

Brate mene je probudila igračka dječija od prije 30 godina što stoji tako rendom u kući. Pišti, dreči, svira muzika, onaj cuko što hoda pa kao skoči da se prevrne, kao djeca igrali smo se.
Ustanem ja da lociram buku i da odbranim dom od napadača, skontam igračka. Aj dobro je. Kurac dobro, sledeća pomisao, nije niko dirao igračku 30 godina bukvalno, kako sad sviraš i kevćeš majku ti jebem. Ulazim u tu sobu pored, uzimam igračku, ona kevće, svira, laje, otvorim onaj kurac dole da izvadim baterije, aj reko nešto se desilo jebem ga, kad ono nema baterija jebenih.
I sad ja stojim tako u polumraku, ledena soba, preledena, držim jebenog kera što pravi salto koji nema baterije a on svira i laje na mene i jebeno čekam da se sukobim sa demonom koji me je namamio da me zakolje.
Gospode Isuse Hriste, sine božiji, pomiluj mene grešnoga.
I sve prestade.
Nema više ni cuke, ućuta, temperatura je bila normalna, sve uredno.
Zapalio sam tamjan i smirnu, očitao molitvu, cuku sam ispalio kroz prozor i sutradan ujutru polio benzinom i spalio ritualno na njivi. Pop kaže da je jebena situacija.