Prijava

Pa generisala je neki elektricitet statički za 30 godina nediranja jebo te

jes, generisala statički elektricitet za 5 minuta arlaukanja

2 puta sam pročitao celu temu, odlična

moja komsinica mi je ispricala njeno iskustvo sa natrprirodnim, upoznala je jednog coveka koji je bio carobnjak i vidovit.bilo je to 90ih, kao i mnogi ljudi i ona je tada trazila pomoc od vracara i vidovnjaka.cula je za jednog coveka da mnogo pomaze ljudima.on vise nije ziv nazalost.ziveo je kako kazu 2000 god,umro je dvehiljadite a rodio se malo pre smrti hrista.koga je i licno poznavao.ode ona kod njega i on joj sve kaze i sta je muci i koje probleme ima sve...samo je pomazio i od tad ona je postala zdrava,kad je dosta kuci zazvonio joj je telefon zvao ju je direktor epsa i ponudio posao na mesto pravnika.od tad zivi lep zivot

da tako kazu.tacno dvehiljade godina

U jednom selu u okolini Smedereva živela je jedna ciganka baba Pirga, umrla je skoro. Ona je bila poznata po svojim vradžbinama, da dodam da je bila i Muslimanka. Kao mali sam otišo sa babom kod nje jer je moja sestra imala neki problem, plakala je nije mogla da zaspi tad nije imala ni punu godinu. Odemo mi tamo ono kuća ciganska ništa spec sednemo baba i ja sestra sedi na krevetu. Dolazi baba kreće da priča neke nepovezane reči uzima jaje i vrti oko glave baje klasika, sećam se da sam se baš usrao tad. Na kraju bajanja gurne prst mojoj sestri u uvo i izvadi nekog crva, sećam se baš dobro toga, odemo mi kući ništa. Moja sestra krenula da spava normalno, smirila se. Skoro sam pitao babu oko toga kaže da je ta Pirga lečila svako dete iz sela, čak je i Saša Popović jebeni dovodio ćerku kod nje u tu kuću.
Sad je zanat prenela na snaju, koja nastavlja to da radi. Jako čudno iskustvo ima tu nečeg.

Ima. Mrndza nesto bezveze, u ruci krije crva i kao na kraju ga izvadi detetu iz uva. Ne pomaze uvek, kome dete pocne da spava kaze da je pomogla, kome ne to je neka teska madjija. Uzima pare retardima koji umesto da decu vode strucnjacima vode je kod kojekakvih baba i vracara.

I pitamo se kako su na vlasti lopovi i govna jos od prvih slobodnih izbora.

I pitamo se kako su na vlasti lopovi i govna jos od prvih slobodnih izbora

slobodnih

Oksimoron

Ono jes' u pravu si za to.

ovo je svojevremeno bila najjača tema na forumu, ko nije čitao ako ima takvog nek iščita sve

Nedavno sam na redditu sasvim slučajno naletio i pročitao neki creepy story koji nije uključivao ništa nerealno samo jeziva ljudska psiha, sjebo sam se

link or didn't happen

Ma nemam pojma ni kako se zvao sub ali mozda da sam nekome slao odmah nakon čitanja pa ću poslati ako nađem

Gde ste ovde nekropostovali bog vas ubio...

Al ajde kad vec jeste da podelim pricu koju mi je cale pricao, nije paranormalno, ali je neobicno. Radio cale telefon

A Kaizene bem ti kod.

Radio cale telefone u Begaljici kod Grocke krajem 90-ih kao sef objekta. Ekipa Rumuna kopala rov za kabl i u jednom trenutku neka omanja crna ptica sleti na tarabu pored njih i pocne bukvalno panicnim "glasom" da doziva neko ime, neka bude "Marko". Pa sleti da tarabu dalje, pa se dernja, pa se vrati, pa se opet dernja. Rumuni krenuli za njim, na kraju ptica ulete u neko dvoriste i stade na ogradu balkona u prizemlju. I opet se dernja "Marko, Marko" pa uleti kroz otvorena balkonska vrata unutra, pa se dernja, pa opet napolje. Rumuni dozivali "gazda, gazda" niko se ne javlja. Na kraju jedan preskocio na balkon, usao unutra i zatekao lika onesvescenog na podu. Pozvali mog caleta, strpali ga u sluzbenog jugica i odvezli u Grocku u bolnicu. Ispostavi se da je lik slogirao. Preziveo je bez vecih posledica i ispricao im da je ptica indijsi kos sto moze da nauci da govori. Poslednje cega se seca je da je cistio kavez i da ga je iznenada zabolela glava. Tica mu spasla zivot.

pa dobro ako je njegova ptica koju je čuvao i hranio itd itd onda i nije tolko paranormalna priča

da je neki rendom vrabac to odradio e onda bih bilo drugačije

Rekoh da nije paranormal, ali zanimljiva i neobicna prica

pa jesi, promaklo mi

understandable, have a great day