Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Nije umro, sve je ok i uskoro će biti zakazani mečevi finala...

Prosto...

2. Kul, čekamo teme :)

3. Čekamo Kramponoma i Janpija da održe njihov meč. Janpi, decxko, otrezni se i javljaj termin!

4. e ja nemam kad sad stvarno, ono da ne bih zadrzavao vise sve vas red bi bilo da se povucem... ono jbg

5. E jbg.

Onda smo završili sa trećim kolom. Očekujte raspored finala konferencija uskoro.

6. E jbg.

Onda smo završili sa trećim kolom. Očekujte raspored finala konferencija uskoro.

Ка' ће то ускоро?

7. Финала бих баш и могао да испратим.

8. Kostiću, jebemulebac, 'oće l' to?

9. Кад ће ове теме и то?

10. Mala pauza. Odmorite za vikend, nastavljamo od ponedeljka.

11. Ајде, Костићу, мајка му стара, ја те фалим по сликама тамо да си јебач, а ти ође не дајеш теме... Брука.... Миљенкооооооооооо

12. Не јебе он. ололо

13. Па ово није толико лоше, кул... Свиђа ми се идеја.

14. Финала има да јебу, ако за све буду овакве теме!

15. Иначе Минг и ја смо требали данас, ви нам ни теме нисте дали и тако...

16. Đetiću, nemo nabijaš tenziju. Završavamo venus i ja večeras, a vi ćete "ovih dana". Štas zapo! :)

17. Aaaa, tako znači, ja sve sinoć gledam gde li ste vas dvoje...

18. E, ja malo kasnim, bio sam na poslu, ali eto...stiglo se ipak! :-)

19. Фала, Курде :)

Минже, оћемо ли у петак ово, да не објављујемо сјутра, не знам оћу ли моћ :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.