Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Tako je protivniče!!! :)))

2. Odlične teme, moram priznati. Već se spremam da će mojoj konferenciji dopasti Jesenjin :)))

3. Ја колико видим, прво коло ће се по овом принципу завршити 18. октобра, а рекох Пекију још кад ме звао да нећу бити ту од 22. до 29. октобра, тако да ако до тад не буде готово, можете да ме шутнете са турнира комотно :)

4. Peki ne oragnizuje kup još od početkva kvalifikacija, nego moi. Pogrešnoj se črči moliš :)
    Videćemo šta ćemo ako prođeš dalje, i to je to.

5. Peki ne oragnizuje kup još od početkva kvalifikacija, nego moi. Pogrešnoj se črči moliš :)

Пеки шмугн'о... Цава...

Иначе јебала си му кеву с темама, биће зајебано направити неку игру речима, нешто шаљиво, по чему сам познат :))

6. Opa ! Bodler! Idemo direktno sa Lackovica na Bodlera ! Inace fine su teme. Samo dok sam listao sevnulo mi bar 5, 6 ideja. Nadam se da ce biti ovako inspirativne i za moj duel!

7. E da. Preporuka, birajte vecernje termine posle 19, 20h...

8. Pih, ja mislio da će da padne neki umetnik dostojan Lackoviću, a ne Š klasa...
    Elem, Džoni i ja sutra u 21:00.

9. Opa ! Bodler! Idemo direktno sa Lackovica na Bodlera ! Inace fine su teme. Samo dok sam listao sevnulo mi bar 5, 6 ideja. Nadam se da ce biti ovako inspirativne i za moj duel!

Ja nešto nemam ta sevanja od jutros, ali dok Sever ne dođe na red može da se podigne forma. :)

10. Elem, Džoni i ja sutra u 21:00.

Javljeno mi je, pribelezeno je :)

Kao sto rekoh kvalifikacije su bile interna sprdnja, ovo je ozbiljan kup :P
    Nece teme imati veze ni po zanru ni po obliku...

11. Иначе јебала си му кеву с темама, биће зајебано направити неку игру речима, нешто шаљиво, по чему сам познат :))

Nema ništa od kratkog i šaljivog. Mislim da će ovde morati malo da se filozofira ili piše kao roman :))))

12. Kao sto rekoh kvalifikacije su bile interna sprdnja, ovo je ozbiljan kup :P
    Nece teme imati veze ni po zanru ni po obliku...

Drago mi je zbog toga! Posto su one teme u kvalifikacijama unakazile! Nisi mogao da izvuces nista iz onog krsa! Bar sto se tice mojih tema.

13. Kao sto rekoh kvalifikacije su bile interna sprdnja, ovo je ozbiljan kup :P

Oćeš da te banujem za vređanje? :seljački kez:

14. Kao sto rekoh kvalifikacije su bile interna sprdnja, ovo je ozbiljan kup :P

koja uvreda jebemtisunce!

15. Sutra u 21.00 udarni termin. Očekujte sulude komentare s moje strane jer ću biti trešten pijan, a moram da pratim taj duel :)))

16. Hahahahaha, što smo osetljivi od jutros :D
    El ste vi to dobili dečaci? :P

Kvalifikacije su igrane sa manjim brojem članova koji su prisniji i koji se mahom bolje poznaju nego što će biti to sučaj u kupu. Kvalifikacije su imale od početka zbog toga familijarniju atmosferu. U kvalifikacijama može da se potkrade greška :)
    I tamo sam mogla da vam dajem radeta i sindikat i da se sprdamo.

U ovom kupu menjam teme, ne samo u odnosu na kvalifikacije nego i u odnosu na pošli kup.

17. U ovom kupu menjam teme, ne samo u odnosu na kvalifikacije nego i u odnosu na pošli kup.

Amin

18. Ccc nisam slušao sindikat sto godina, mislim da ne bih prošao. Mada ipak ja brojim glasove lolo

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.